Getting Ready

IMG_4817

Udover at bruge weekenden på det gode og det mindre gode, er vi også løbende ved at gøre klar til vores lille sommerferie. Det er ikke længere som i ‘gamle dage’, hvor vi blot susede af sted ud i verden efter at have lynpakket et par kufferter (ok løgner – jeg har ALDRIG lynpakket en kuffert… men det lyder smart)  – og lynbestilt et par flybilletter og et hotel (det har vi til gengæld gjort ofte). Næh, der er en del mere planlægning og koordination nu som i alle andre situationer, hvor et lille barn indgår. Selv vores beslutning om rejsekoncept og destination tog sin tid at fastlægge.

En rejseklapvogn var en af vores mest presserende mangler. Vi har tidligere klaret skærene uden ved hjælp af en Voksi, og det har været ret besværligt ikke at have muligheden for at sætte miniblommen i en klapvogn i selve lufthavnen efter check-in. Vi har netop modtaget en Chicco Liteway-rejseklapvogn (gave), som vi har brugt en del i weekenden – faktisk flere gange hver dag. Indtil videre er jeg meget tilfreds. Den er let at køre, let at bære, let at slå sammen, let at betjene og meget vigtigt: sædet kan lægges helt ned. Dog kunne jeg godt bruge en smule mere plads i ‘varerummet’ under vognen (ja, jeg er nemlig typen, der altid har ALT med på tur just in case?). Vognen skal først igennem den store test, når vi skal flyve med den senere på måneden, hvor vi smutter en tur til svigerforældrene i Jylland. Men indtil nu er jeg overbevist om vognens gode egenskaber. Find den her endda på udsalg.

Vi har også styr på UV-dragten, som miniblommen fik lov at teste i lørdagens gode vejr i sit nye badebassin til stor fryd for alle. Dragten (i str. 86) købte jeg til den 5,5 måneder gamle blomme i oktober måned, da vi skulle rejse en uge til Spanien. Jeg fandt ud af i sidste sekund, at enhver ansvarlig mor sgu da har en UV-dragt med til sit barn på solferie. Og hvor f***** køber man en UV-dragt i oktober måned i Danmark? Jeg kunne selvklart ikke nå at netshoppe og ringede rundt til hundrede forskellige steder i København. Denne butik blev min redning, og Kasper blev sendt af sted i silende regn for lige netop på sekundet før butikkens lukketid at få fat i en UV-dragt til bommen. Juhu, god mand! Men fik den lille Frøken nogensinde brugt dragten i Spanien? Næh, det gjorde hun sørme ikke. Men så er det jo ganske godt, at hun det sidste halve år faktisk kun er vokset i længden og ikke i bredden. Nu passer dragten nemlig perfekt 🙂 Den kan stadig købes her – også på udsalg.

Så nu mangler vi blot solhatten, baderingen og badedragten, før lille M er ferieklar.

BadebassinIMG_4766IMG_4760IMG_4762IMG_4774


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

8 Comments

 • Maria 3. juni 2013 at 22:07

  Er man en dårlig mor hvis man ikke ved hvad en UV dragt er , og ej heller en rejseklapvogn,,,,? Vil du for klare? 🙂

  Reply
  • Camilla 4. juni 2013 at 8:36

   Jeg vidste heller ikke hvad det var indtil fornyeligt. Vi hat været på ferie 2 x uden og har klaret os fint :-). Så er også en dårlig mor ;-).

   Reply
   • plummum1361564910730 5. juni 2013 at 20:04

    DET er du i hvert fald ikke;) Det har bare ikke fungeret så godt for os med fx kun en Voksi, så er glad for, at vi nu har en mulighed ekstra.

    Reply
  • plummum1361564910730 5. juni 2013 at 20:03

   Ha ha, absolut ikke; Maria – gør netop lidt grin med mig selv, fordi jeg partout skulle sende et styk barnefader af sted i øsende regn efter en uv-dragt, som vi aldrig fik brugt 😉 Men anyway, en uv-dragt beskytter bedre end almindeligt badetøj, fordi solens stråler har sværere ved at trænge igennem en uv-dragt, selvom man selvfølgelig stadig skal bruge solcreme på barnet også. Og en rejseklapvogn, kan foldes helt sammen og dermed tages helt med ud til gaten i lufthavnen.

   Reply
 • camilla 3. juni 2013 at 22:16

  Vi har en Chicco Light og vi har været meget tilfredse med den. Så den skal i nok blive glade for.

  Reply
  • plummum1361564910730 5. juni 2013 at 20:03

   Dejligt at høre, Camilla 🙂

   Reply
 • Tea 5. juni 2013 at 19:58

  Tak for tip om uv badedragt! Den er nu bestilt det sted du henviser til! Tror den bliver helt uundværlig på stranden i sydfrankrig med 7 mdr gammel pige!

  Reply
  • plummum1361564910730 5. juni 2013 at 20:05

   Dejligt, at du kunne bruge tip:) Ja, jeg er også sikker på, at vores kommer flittigt i brug i år. Da vi var af sted sidst var vandet i poolen og på stranden KOLDT. Så det gav ikke mening at bade med lille M på det tidspunkt.

   Reply

Leave a Comment