Nyt legetøj til stuen?

Designline1280

(Sponsoreret indlæg)

Vi har været igennem en omfattende omgang med hensyn til projekt børnesikring af hjemmet – og har været underlagt ret strikse krav, fordi vores hjem hver anden uge bliver brugt til privat dagpleje. I den forbindelse blev vi blandt andet bedt om at rykke eller fæstne vores fladskærm, som stod midt i stuen på et Muuto-modul. Vi kunne intet (pænt) finde at fæstne det med til den størrelse skærm, så løsningen blev at rykke fjernsynet til en væg, hvor det nu venter på at blive hængt op. Sagen er blot den, at vi har svært ved at se tv, efter skærmen er flyttet så langt væk fra sofaen. Både Kasper og jer er nu ret forhippede på at investere i en ny og større fladskærm meget snart.

Jeg ville absolut ikke have noget imod, at Philips’ nye skud på stammen DesignLine kom hjem i vores stue. Det er virkelig smukt (nej, det troede jeg heller ikke, at en fladskærm kunne være, men denne er). Philips’ nye kampagne, som jeg viser billeder fra her i indlægget appellerer kraftigt til de feminine værdier. Virkelig lækkert univers, der går hardcore efter de kvindelige fans.

Tv’ets slanke og minimalistiske look tiltaler mig i høj grad, og det samme gør glaspladepanelet, der får tv’et til at se ud som om, det svæver. DesignLine har også integreret WiFi og adgang til Smart TV online-apps (som jeg savner på vores nuværende tv). Det ville være så meget nemmere fx at kunne streame film direkte fra tv’et og i det hele taget bare surfe på nettet.

Hvad siger du? Det er da ret så pænt, ikke? Jeg (vi) er i hvert fald meget fristet. Du kan læse meget mere info om tv’et her, hvor du også finder priser.

DL_Living_Off_REFL_v11Archive_DL_3_4_SMRT_v16


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment