Historien om en ferie

Vacation

Vi – Kasper og jeg – må repræsentere ubeslutsomheden selv. Hvordan fanden kan nogen være SÅ mange måneder om at bestille en rejse at næsten alt er udsolgt, når vi endelig beslutter, at nu skal det være? Arhmen altså. Vi havde bestilt en rejse for lang tid siden, men afbestilte den igen, da flyveturen på 5,5 timer plus en times ekstra transport fra lufthavn til hotel pludselig virkede meget uoverskueligt. Altså man skal ikke lyve for sig selv, vel? Vi prøvede at overbevise os selv og alle andre om, at miniblommen da SAGTENS kan opføre sig nogenlunde på en sådan flyvetur. Men nej, det kan hun ikke. Det ved vi som hendes forældre, der hver dag ser hende reagere og agere. Så vi afbestilte rejsen i sidste øjeblik, og har sidenhen ikke rigtig kunne komme ud af starthullerne.

Der er endvidere et eller andet ved det der charterkoncept, som bare ikke rigtig taler til os, og det har været endnu en faktor, der har fået os til at trække beslutningsprocessen i langdrag.

Men nu. NU har vi bestilt en rejse til vores alle sammens Mallorca. Uhlalala og juhu… Så hej med dig turisthelvede – vi ses meget snart 😉

P.s. Jeg forsøger at lade være med at nævne bare ét ord om, at jeg stadig føler, vi kunne have taget en bedre beslutning med hensyn til hotel, rejsemål etc. Shhhh….


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

17 Comments

 • Emili 11. juni 2013 at 21:58

  Hvis I skal bo lige i turistfælden så lej en bil og kør rundt på øen. Der findes sååååå mange smukke steder! Jeg elsker virkelig Mallorca – Glæææd jer 🙂

  Reply
  • plummum1361564910730 11. juni 2013 at 22:09

   Det skal vi vist hmpfr ;/ Men god idé med bil. Jeg har aldrig været på Mallorca, men der ser faktisk smukt ud på billederne 🙂 Så ja, det gæler nok om at komme lidt væk og ud.

   Reply
 • Susanne 11. juni 2013 at 23:03

  Vi skal også til Mallorca til september på lillepigens (9 mdr præcis i dag!!) første udlandsrejse. All inclusive og altmuligt – mere charter bliver det ikke 🙂 heldigvis er vi inviteret, så beslutningen var mere eller mindre ude af vores hænder. Vi glææææder os OG er spændte på at skulle flyve og rejse med hende!!

  Reply
  • plummum1361564910730 13. juni 2013 at 9:17

   Det lyder da skønt. Vi har også all inclusive. Tror man skal smide alle fordomme og så bare nyde 😉

   Reply
 • Tine 12. juni 2013 at 10:50

  Jeg er lige kommet hjem fra Mallorca med en datter på 22 mdr og en søn på 5 mdr. De nød begge det gode vejr, pool samt mad og is ad libitum. Vi boede lidt ud for Palma, og det var faktisk ikke så turistet.

  Det kan klart anbefales at tage til stranden med blommen. Min datter nød at lave sandkager og bade i vandkanten. Vi fandt en super strand ved Palma Nova, hvor der var skygge til børnene i form af en træpavillion. Her kunne børnene trygt sove i skyggen mens mor og far solede lige ved siden af.

  Mht flyveturen, så kan jeg godt forstå I valgte en kortere tur. Vi var på Grand Canaria i efteråret med en flyvetur på over 5 timer. Det var ret kaotisk, og det gør jeg først igen om mange år (når børnene kan underholdes vha en iPad). Mit bedste råd er at pakke snacks – mange snacks. Det var i hvert fald en god afledningsmanøvre her.

  God tur.

  Reply
  • plummum1361564910730 12. juni 2013 at 21:13

   TAK:)
   Vi skal bo i en lille bitte by, som vi bevidst har valgt for at komme lidt væk fra de mest crowdede steder, så tror faktisk også, at det bliver helt ok. I hvert fald er jeg begyndt at glæder mig helt vildt 🙂 Også til strandturene, hvor jeg forhåbentlig kan få lidt soltid også. Smart med træpavillion.

   Og ja, jeg tror også vi valgte rigtigt med hensyn til flyveturen. Kunne pludselig lige se for mig, hvordan miniblommen ville gå helt amok, og det gad jeg egentlig ikke udsætte os for.

   Reply
 • Michala 12. juni 2013 at 11:22

  Lej en bil og tag til Palma, det er en FANTASTISK by…. 🙂

  Reply
  • plummum1361564910730 12. juni 2013 at 21:08

   Jaaa, vi skal klart til Palma.. Har hørt meget godt om byen efterhånden. Vi skal bo i den anden ende af øen, men tror vi laver en Palma-dag 😉

   Reply
 • camilla 12. juni 2013 at 15:15

  Mallorca kan være fantastisk og noget af det mest rædselsfulde der findes. Jeg har været i Palma Nova og der sætter jeg ALDRIG mine ben igen. Fulde englændere, sprit stive teenagere og mad der var uspiseligt. ALDRIG ALDRIG. Håber dæleme ikke det er Palma Nova i har valgt :-(.

  Mallorca kan også være fantastisk. På Airbnb kan man finde en masse små B&B der udlejer værelser. I efteråret var vi på mallorca med Oline på netop en B&B i det sydlige Mallorca i nærheden af Santanyi. Virkelig fantastisk sted. Læs evt mere om det lige her:

  http://olinesmor.com/2013/01/02/olines-anden-ferie/

  Af samme årsag som du beskriver har vi i år fuldstændig fravalgt ferie i udlandet. Det ligner ellers ikke mig. Men jeg orker simpelthen ikke en flytur med en Oline der bare vader op og ned af gangen, og som får hysteriske anfald hvis der er noget der ikke passer madammen. Og på ferien ville nøjagtig samme scenarie udfolde sig ugen igennem. Det orker jeg bare ikke, og ville ikke være ferie for mig.

  Så vi bliver hjemme og sparer i stedet sammen til den helt store tur til Vietnam til næste forår :-).

  God tur trods alt Signe.

  Reply
  • plummum1361564910730 12. juni 2013 at 21:06

   Åhh, du gjorde mig lige nervøs for, at det var det rædselsfulde sted, vi skulle hen. Men phew, det er ikke der:) Vi tager til Ca´n Picafort, der ligger i Alcudia-bugten. Tror det bliver godt 🙂 Blommen er ret god, når vi har hende med ude (7 9 13) og jeg håber lidt, at ferien er lidt som ‘en lang tur’, hvor hun ikke er så streng, som hun kan være her hjemme.

   Åhhh, Vietnam – jeg boede der som ung i tre måneder. Elsker det land. Hvor bliver det spændende for jer.

   Reply
   • Camilla 12. juni 2013 at 21:46

    Alcudia bugten skulle være meget turistet men et fantastisk sted for børnefamilier. Så i skal nok få en fantastisk ferie.

    Reply
    • plummum1361564910730 13. juni 2013 at 7:41

     Så tager vi det med:) Vi er forberedt på lidt af det hele.

     Reply
     • camilla 13. juni 2013 at 16:58

      Turistet behøves jo nødvendigvis heller ikke være en negativ ting 🙂

 • Ida 12. juni 2013 at 15:34

  Ej, GLÆD dig!! Jeg elsker Mallorca! Ja, det er ret turistet, men stranden (især i Alcudia)…den findes ikke bedre inden for Europas grænser! 😉

  Reply
  • plummum1361564910730 12. juni 2013 at 21:02

   Vi glæder os også nu – langt om længe 🙂

   Reply
 • Louise 12. juni 2013 at 21:20

  Charter er toppen med lille barn! Og ja, man lægger umiddelbart stor afstand til konceptet, når man kommer fra at være globetrottende storbysmennesker, der bare lige napper en forlænget weekend i Paris og tager en hurtig tur til New York. Men seriøst – top-pen! 1) de andre på flyet har også børn med. 2) hotellets restaurant er børnevenligt og ser stort på mad på gulvet, som der jo – det ved vi – kommer til at være big time. Ikke bare krummer, men Jerusalems ødelæggelse. 3) der vil altid være en familie med et barn, der larmer mere end dit eget.
  Nu har jeg kun chartret den til Portugal og Kreta, og det har været for fedt, da først jeg smed den ironiske distance over bord og embracede konceptet. Så mit bedste råd: læn jer tilbage og nyd det! 🙂 Rigtig god ferie.

  Reply
  • plummum1361564910730 12. juni 2013 at 21:24

   Fantastisk kommentar, Louise 🙂 Du har så meget ret i alle dine pointer. Og ja, det handler vist ret meget om, at man skal tillade sig selv at nyde det – charter eller ej. Så jep, vi ser frem til all inclusive og hele svineret, selvom der ikke er så meget spontan New Yorker tu rover det 😉

   Reply

Leave a Comment