VIND en kæmpe pakke med Ariel-produkter

Signe - præmie

***

Konkurrencen er stoppet. Tak til alle, der deltog. 

Vinderen er nu udtrukket og blev Kathrine O. Tillykke til dig 🙂 jeg har sendt dig en mail. 

***

For et par uger siden blev jeg interviewet af Ariel, der i øjeblikket sætter fokus på sikkerhed i hjemmet. Se Ariels Facebook side her, hvor en håndfuld forskellige mom-bloggere udtaler sig om et sikkert hjem.

Børnesikring af vores lejlighed har fyldt en del hos os, og jeg har allerede op til flere gange skrevet om emnet på bloggen. Vores lille blomme bliver passet i eget hjem hver anden uge, hvorfor vi skal følge en lang række krav – krav, der lige er en tand mere skrappe, end dem jeg ellers ville følge. Ikke fordi jeg ikke sætter fokus på et hjem, der er sikret til perfektion, men fordi at et sikkert hjem for mig også handler om at kende sit barn. Alle børn har sine små idéer og vaner og som forældre har man en ret god fornemmelse af, hvad ens barn synes er et hit, og hvad de er absolut ligeglade med. Det er i hvert fald min erfaring. Hvad tænker du om børnesikring af hjemmet. Har du lavet helt om på dit hjem, efter der er kommet små børn ind i det?

Og nu til det sjooooove 🙂 Ariel og jeg vil gerne forkæle en af jer læsere med en ordentlig omgang produkter – faktisk alle dem, du kan se på billedet. DET kan alle da bruge hva’? Jeg synes i hvert fald selv, at det er en ret lækker og meget brugbar pakke.

Hvis du vil være med i lodtrækningen om produkterne, skal du:

 1. Smide et like efter bloggens Facebook her (alternativt følge på Bloglovin’, hvis du allerede er med på Facebook.)
 2. Skrive en kommentar til indlægget.

Jeg stopper konkurrencen om en uge den 24. juni til midnat, hvorefter jeg trækker lod blandt alle deltagerne. Og husk nu det der med god karma, ikke, og del konkurrencen på Facebook.

Good luck 🙂

971390_520126174707127_29415931_nBilledet herover er lånt fra Ariels Facebook-side – oh yes, happy happy!

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

111 thoughts on “VIND en kæmpe pakke med Ariel-produkter

 1. Da jeg flytter hjemmefra om få uger, ville denne gave helt sikkert falde på et tørt sted! Tror ikke helt det er gået op for mig, hvor mange irriterende ting man skal bruge penge på, fx vaskepulver 😉

 2. Lækker præmie, når man har tre børn – Det er utrolige mængder vasketøj!
  Der er delt på fb og håber på god karma. Følger begge steder 🙂
  Hav en dejlig aften!

 3. Det kunne bare være superskønt 🙂 Med 2 stk børn og en rigtig “gørdetselv” mand i huset, skal det nok få ben at gå på 🙂 Jeg deltager meget gerne.

  Mvh Rikke

 4. Begge steder er liket for længst 🙂 Jeg er med, synes ikke der er andet end vasketøj når man har en bette krudtugle 🙂

 5. Så håber jeg og krydser fingre. Det er jo rigtig gode produkter!! 🙂
  Og synes det er super fedt Ariel tager rundt til jer “blog-folk” og snakker børnesikring af hjemmet 🙂 Vi andre kan jo nemt inspireres!

 6. Kæresten og jeg er netop flyttet i en større lejlighed (vi kom fra en 1-værelses), og i denne lejlighed er der EGEN lækker vaskemaskine.. Så det kunne være vildt lækkert med sådan en pakke! Jeg krydser fingrer 😀

  Dejlig blog du har dig også 🙂

 7. Uha, det var da en genial gevinst! Vil straks dele med mon datter, der er ved at flytte hjemmefra 😉

 8. Med en lille pige på 3,5 mdr, ville det være super fedt at vinde. Der vaskes en del tøj i løbet af min uge..

 9. En dreng i skovbørnehave og en baby med gylp på tøjet
  Så ville det være fantastisk at vinde den fine gave

 10. Uh den ville jeg elske at vinde!:-) kedeligt at bruge penge på,men hulens nødvendigt med alt det tøj to piger bruger:-)

 11. Jeg er medicinstuderende og mor til 4 dejlige børn. Så på alle måde går jeg rigtigt meget om I børnesikkerhed, så skønt med et indlæg, der sætter fokus på det.
  Min regel er simpel. Kan dit barn komme til skade ved det, så fjern det eller skærm det. Man skal ikke rydde hele hjemmet, for barnet skal jo også lære at kunne gebærde sig i andre hjem. Men de ting, der er farlige skal fjernes eller skærmes. Børn er det dyrebareste vi har, så vi skal passe rigtigt godt på dem <3

 12. Fed konkurrence! Synes godt om og er delt på facebook! 🙂 Lækkert med produkter fra Ariel, nu hvor man lige er flyttet og har fået ny vaskemaskine 😉

  Mht. om vi har lavet om herhjemme; min datter på 7 mdr. er godt igang med at kravle, og kan godt se at mange af ens ting skal fjernes. Så jo, vi er så småt ved at gøre det sikkert herhjemme 😉

 13. Liked og follow´et 🙂 Med en stor børneflok får vi ret hurtigt bugt med vaskemidlerne 🙂 VI elsker fart over feltet og det koster en del tøj i vasketøjskurven – så vi vil gerne hjælpe med at få Ariel på arbejde 🙂

 14. WOW sagde du brugbar præmie, kanon 😉
  MHT børnesikring, har vi kun gjort 2 ting og det er lukke af til brændeovnen og høj lukket låge til vores sø ellers har vi ikke gjort noget.

 15. Åh! Det ville være dejligt at vinde.
  Har nemmerli’ lige brugt “alle” mine penge på en ny vaskemaskine. ;D

 16. Vi er en familie på 6 – og vores vaskemaskine kører non-stop… Så det er jo en helt fantastisk give away 🙂
  Jeg nyder sommeren extra meget fordi der ikke skal vaskes så mange strømper – og fordi tøjet ikke fylder så meget i vaskemaskinen… Vaskemiddel er en stor post her i huset, så jeg krydser alt, hvad der krydses kan – og lover, at børnene får en kæmpe is, hvis jeg vinder 😉

 17. Remgøringsmidler osv er sat væk for selv børnene aldrig har forsøgt på noget så kan jeg da ikke garantere at den yngste på tre ikke kunne finde på at sætte tænderne i en opvasketabs. Jeg prøver ikke at være hysterisk for man kan jo ikke altid vide hvordan tingene er når de besøger nogen for at lege

 18. Følger allerede begge steder, men deltager gerne alligevel <3

  Kh Maria Seidelin

 19. Lækker præmie 🙂
  Ja hvem kan ikke bruge det….jeg kan i hvert faldt godt.
  Følger begge steder.

 20. Ville jeg godt være den heldige vinder af! Min mor brokker sig altid over at skulle vaske tøj, og mangle vaskepulver.. Jeg vil gerne gøre min mors vaskeliv lettere, ved at kunne spare hende for hele tiden at skulle købe vaskepulver(For et stykke tid da)

 21. Sikke en lækker give away. Det er vist noget vi alle kan buge, når nu vi har valgt andet end tosomheden, og en fyldt vasketøjskurv er en stor del af den gængse hverdag… Jeg er selv tilhænger af sikkerhed i hjemme, og klart tilhænger af devisen hellere forebygge end behandle. Men jeg må give dig ret i, at det ind i mellem kan blive en tand for meget… For med fokus og sund fornuft, når man rigtig langt. Voksne som børn kan her leve i en sikker hverdag, og ulykker kan derved undgås. 🙂

 22. Krydser finger for jeg bliver den heldige – så bliver der penge til et par ekstra store is denne sommer 😉

 23. Jeg er ved at løbe tør for vaskepulver, så det ville være en win win situation hjemme hos mig! (Så slipper jeg også for at stjæle de andres vaskepulver i vaskekælderen ;-))

 24. Følger trofast med på bloglovin.. Deler gerne og spreder lidt god karma til alle omkring mig. Deltager og krydser fingre 🙂

 25. jeg er allerede fan af din facebook og din bloglovin

  Jeg vil elske at forkæle min nevø med den kæmpe Ariel pakke, han er lige flyttet hjemme fra, og kunne godt bruge lidt hjælp, denne pakke vil hjælpe økonomisk meget for ham

 26. Super godt 🙂 I et hjem fyldt med børn i flere aldre, unge mennesker og en hund, er det en super brugbar præmie. Er helt enig ang. børnesikring. Nogle børn kommer galt afsted, uanset hvor meget der er børne sikret, mens andre bare ikke gør det. 🙂 Men hellere safe than sorry uanset 🙂

 27. Ja jeg vil meget gerne vinde kæmpe Ariel konkurrencen, da jeg bruger ariel til daglig vask.

 28. det er simpelhen det bedste vaske pulver,jeg har brugt det i mange år nok fra dengang det kom frem

 29. Det ville være dejligt med en masse vaskemiddel når man har en lille baby i huset, så er der meget der skal vases:)

 30. Har aldrig vundet en konkurrence i mit, måske jeg er heldig denne gang og oveni være sikret rent tøj resten af året 🙂

 31. uh sikke en skøn præmie og side , den vil jeg klart anbefale til min svigerdatter og pap datter

 32. Uhh, krydser mine fingre! ville være perfekt når jeg står og skal til at flytte hjemmefra i sommerferien! 😀

 33. Da mine børn var små, satte jeg altid rengøringsmidler og andre farlige midler op over skabene, så børnene ikke kunne komme op til dem :-).
  Det samme gælder vaskemidler.

  Så sikkerhed er også vigtigt for mig.

  Håber da rigtig meget jeg vinder, så skal jeg sende et billede hvordan jeg stiller mine vaske/rengøringsmidler væk 🙂

 34. Hvor ville det være skønt at vinde 🙂 Specielt nu hvor jeg skal til at vaske alt babytøj og udstyr, så det er klar til, når lille Xander kommer til verden om en måneds tid 🙂

 35. Min kæreste er røget på kontanthjælp fordi lægerne ikke kan finde ud af hvad der er galt med hans ryg, som om det skulle hjælpe at sætte ham på kontanthjælp hvor han skal være til rådighed for arbejdsmarkedet. Hm. Lige lidt brok. Men sagen er at hans penge er blevet meget små, så han kunne rigtig godt bruge sådan en pakke, så derfor ville jeg gerne vinde den til ham.

 36. Wow hvor er det fint. Det ville jeg virkelig gerne glæde min mor med. Hun er altid så sød, og med tre unger der hele tiden gør deres tøj beskidt, er det lidt af en udfordring. Det ville være fantastisk at kunne forære hende dette, så hun måske synes det er lidt sjovere at vaske tøj, hihi. Super fin give away, og rigtig sødt billede! Knus Alberte. 🙂

 37. Nu er det et stykke tid siden jeg havde små børn hjemme 🙂 Men jeg er mor til 5 børn og har 5 børnebørn 🙂 ved at jeg fjernede alt rengøringsmiddel, så de ikke kunne få fat i det, væk med knive, og farlige genstanden 🙂 ellers opdragede jeg dem til at pynte ting skulle have lov at stå <3 og så er man jo sammen med dem og kan holde øje 🙂

 38. Virkelig en lækker præmie 🙂 som vil bringe stor glæde her hjemme 🙂
  Forsæt god aften.

 39. Ville være fint at vinde, når man nu har en lille dreng der elsker at grise 🙂

 40. ihhhh hvor kunne jeg godt tænke mig at vinde det ville være så pragtfuldt…jeg er vild med duften fra Ariel

 41. uhh ha, hvor denne præmie vil gøre stor stor glæde og gavn herhjemme. med 4 børn er der rigeligt der skal vaskes hele tiden. denne præmie vil jeg sætte stor pris og glæde på at vinde.
  tak for din fine blog,gode inspiration og skønne billeder.

 42. ville da være det skønneste at vinde.. så ku hjemmet få en ordentlig overhaling <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.