Greetings From Jutland

IMG_5043

Man kan også tage en tur på ponyerne i Jesperhus. Arhmen altså vi hygger helt vildt, ja!

Et hurtigt hej fra Jydeland, hvor vi besøger Sviger og holder miniferie langt væk fra hverdagens strabadser og stramme tidsskemaer. Vi burde dyrke det meget mere det der med at tage væk en hel weekend ad gangen. Det giver luft og et pusterum, som virkelig er tiltrængt for os i øjeblikket, hvor ingenting rigtig går op i en højere enhed (læs: vi trænger seriøst til sommerferie BIG TIME).

Vi er netop kommet hjem fra Jesperhus Blomsterpark miniblommen (som nu er gået helt kold i en barnevogn), Kasper og mig – det bedste sted for børnefamilier. Elsker Jesperhus – det er så smukt og fint. Og så er det en fest for en barnlig sjæl som mig, der sammen med blommen må prøve ALT, uden at nogen kigger mærkeligt på mig, når jeg  tager en tur i de små biler eller prøver børnekarrusellen. Juhuuu 🙂


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Onkel K 25. juni 2013 at 23:02

    I er meget velkomne i Aarhus næste gang i skal på en mini ferie væk fra hverdagen 🙂 :*

    Reply

Leave a Comment