Greetings From Jutland

IMG_5043
Man kan også tage en tur på ponyerne i Jesperhus. Arhmen altså vi hygger helt vildt, ja!

Et hurtigt hej fra Jydeland, hvor vi besøger Sviger og holder miniferie langt væk fra hverdagens strabadser og stramme tidsskemaer. Vi burde dyrke det meget mere det der med at tage væk en hel weekend ad gangen. Det giver luft og et pusterum, som virkelig er tiltrængt for os i øjeblikket, hvor ingenting rigtig går op i en højere enhed (læs: vi trænger seriøst til sommerferie BIG TIME).

Vi er netop kommet hjem fra Jesperhus Blomsterpark miniblommen (som nu er gået helt kold i en barnevogn), Kasper og mig – det bedste sted for børnefamilier. Elsker Jesperhus – det er så smukt og fint. Og så er det en fest for en barnlig sjæl som mig, der sammen med blommen må prøve ALT, uden at nogen kigger mærkeligt på mig, når jeg  tager en tur i de små biler eller prøver børnekarrusellen. Juhuuu 🙂

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

One thought on “Greetings From Jutland

  1. I er meget velkomne i Aarhus næste gang i skal på en mini ferie væk fra hverdagen 🙂 :*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.