Mere af det der Jylland

IMG_5062

Som nogen måske har opdaget, så var vi alle tre et smut i Jylland i weekenden (øh, jeg har vist nævnt det en del gange efterhånden) og besøgte blandt andet Jesperhus Blomsterpark. Her kommer et ret så billedtungt indlæg om vores ganske korte visit i parken, hvor blommen og hendes moder i særdeleshed havde en fest uden lige. Det er ikke sidste gang i år, vi besøger stedet – jeg har allerede planlagt endnu en tur til august. Skal blot lige informere resten af familien om mine planer også. Parkens ejere er nære venner af familien, og det gør kun stedet endnu hyggeligere for os.

Lige nu er der dog seriøs nedtælling til charter-helvede – ti dage og vi er dem, der er smuttet til Mallorca. Jeg har efterhånden forenet mig med tanken om, at jeg nu er en af de der chartertyper, der tager til Mallorca og bor på all-inclusive hotel. Og efter den erkendelse er kommet til mig, så glææææder jeg mig som bare fanden.

IMG_5031Jesperhus juni 2013IMG_5027IMG_5037IMG_5052IMG_5057IMG_5058IMG_5059IMG_5045


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

5 Comments

 • Nathalie N. 26. juni 2013 at 21:57

  Hvor er hun bare noget af det kæreste, jeres lille datter! Jeg har to spørgsmål, som jeg håber at kunne få svar på 🙂

  Hvad hedder hun?

  Hvordan kan det være, at hun er så mørk?

  Reply
  • plummum1361564910730 26. juni 2013 at 22:18

   Tak, Nathalie 🙂 Hendes navn vil jeg helst ikke oplyse i forbindelser med billeder af hende.

   Hendes far er endnu mørkere, så derfor hendes mørke teint. Jeg blegner ret meget ved siden af de to.

   Reply
 • Signe/ Copenhagen+Kiddo 26. juni 2013 at 22:08

  Det ser virkelig super hyggeligt ud. Du har altid sådan noget fint tøj på. Har du ikke lyst til at vise nogle flere “Dagens mor” ?:)

  Og I er så heldige, at I skal til Mallorca på trods af, at det er charterhelvede. Jeg ville ELSKE en uge uden forpligtelser som madlavning, rengøring og tøjvask, hvor jeg kunne dase og bade med ungerne uden forstyrrelser. Rigtig god tur 🙂

  Reply
  • plummum1361564910730 26. juni 2013 at 22:19

   Tak, søde Signe. Det var så hyggeligt. Uhhh, jo jeg er faldet totalt af på den med min Mummy Style-kategori. Må op i gear igen. Min husfotograf er heller ikke sådan lige at få ud af starthullerne, hvis du forstår 🙂 hvilket også gør projektet lidt mere besværligt.

   Reply

Leave a Comment