Mummy Style #9: Fraklip og floral bomber

Floral bomber

Well, nogle stykker af jer har gennem de sidste par måneder spurgt, om jeg ikke snart laver et ’dagens mor-indlæg’ igen. Ser du, jeg har jo den der kategori, som jeg med ironisk distance har kaldt for Mummy Style. Meningen er, at den kategori skal indeholde såkaldte outfit-posts, hvor jeg i bedste modeblogger-stil viser et af mine outfits i ny og næ.

Men jeg ER jo ikke modeblogger og ønsker ikke at være det. Den disciplin er der tusind andre i blogland, der mestrer meget bedre end mig og derfor går der temmelig lang tid mellem mine indlæg i den kategori. Sagen er den, at jeg simpelthen ikke kan tage mig selv seriøst, når jeg står der foran kameraet og skal prøve at være nogenlunde seriøs, mens diverse forbipasserende glor deres øjne mega lange (kan man det?) og tænker what the fuck. Men jeg har også en fest hver gang… af samme grund.

Så hermed Mummy Style nummer 9 i bloggens historie, som jeg lige om lidt trykker publish på, mens jeg endnu engang krummer mine små tæer. Tadaaaaaa.

På billerne er vi i øvrigt på vej til Traktørstedet på Kalvebod Fælled for at drikke varm chokolade med flødeskum. Kender du det sted? Det er en lidt underlig, men hyggelig cafe, der ligger midt på kalveboden med suveræn panoramaudsigt ud over savannen. Beliggenheden er fantastisk, og caféen er omgivet af små work shop stations, hønsebure, gammeldags cykelværksted, naturlegeplads osv. Jeg kan varmt anbefale stedet til børnefamilier på en solrig dag.

Outfit details: floral bomber: Pieces//Jeans: FiveUnits//Strik: Gestuz//Støvler: Horze//Shades: RayBan

FB1Floral bomber og himmelskibet collageFB2FB3 IMG_5168


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

10 Comments

 • Maiken 1. juli 2013 at 8:57

  Hehe, for mig er det også lidt akavet med de billeder, og jeg ender som regel med at synes 1) fotografen er ikke god nok og 2) modellen er ikke fotogen nok! 😀

  Men jeg kan altså godt lide når bloggere indimellem kommer i front af kameraet, da det bare gør bloggen mere personlig. Så thums up for din mummy style. Og så kan jeg ret godt lide looket. Det er ikke sikkert jeg selv ville kombinere leo og blomster-bomberjakke, men det fungerer altså sammen til dig – og begge dele er ret pæne.

  Reply
  • plummum1361564910730 1. juli 2013 at 9:26

   Ha ha, præcis Maiken – det er også altid mine konklusioner:)
   Og jeg giver dig helt ret. Jeg vil også gerne se, hvem der står bag bloggen – det højner klart identifikationsmulighederne.
   Leo og blomster – sjov kombi, ja 🙂 Er inde i en periode hvor jeg leger en del med mønstermiks af forskellig art (altså når jeg ikke er på kontoret til diverse kundemøder. Tsk.)

   Reply
 • Marina / cand.mor 1. juli 2013 at 9:36

  Rimelig godt Nik&Jay-pose på det første billede 😉 Er vild med at fraklippet er det første billede!

  Reply
  • plummum1361564910730 1. juli 2013 at 14:26

   Ja enig – Nik&Jay FTW 🙂 Blev enig med mig selv om, at fraklippet er lidt indlæggets essens, så det røg på som ‘hovedbilled’.

   Reply
 • Signe/ Copenhagen+Kiddo 1. juli 2013 at 13:48

  Det kan godt være du krummer tæer, men jeg klapper i mine små hænder. Jeg elsker de her indlæg 🙂 Men jeg kan sagtens sætte mig ind i, at det er grænseoverskridende at stille sig op og pose foran kameraet i fuld offentlighed. Men tak fordi du ofrede dig for dine læsere 🙂 Smukt outfit.

  Jeg har været på den cafe en enkelt gang, hvor det var godt vejr, og det var super hyggeligt, og faktisk ok mad og gode øl. Det kan være det skal gentages, når vejret bliver godt igen.

  Reply
  • plummum1361564910730 1. juli 2013 at 14:27

   Du er sød. Jeg har været ved at slette det op til flere gange i dag 🙂
   Har aldrig prøvet deres mad på Traktørstedet, men det skal helt sikkert prøves ved lejlighed. Det er et sjovt sted, og omgivelserne er ret cool.

   Reply
 • Farmor 2. juli 2013 at 14:28

  Huen ser da fint ud til den lille blomme.

  Reply
  • plummum1361564910730 3. juli 2013 at 10:27

   Ja, dem er SÅ fin til hende, og den er perfekt til de kølige dage. Måske vi gerne vil bestille en mere i en anden farve 🙂

   Reply
 • Louise Christensen 2. juli 2013 at 17:43

  Du er så smuk Signe. Rigtig god sommer!

  Reply
  • plummum1361564910730 3. juli 2013 at 10:27

   Tak, sødeste Louise 🙂

   Reply

Leave a Comment