Pastel Cuteness

Collages2

Undskylder lige på forhånd for en virkelig grim collage, jeg hurtigt fik smækket sammen i går aftes – der var ikke tid til mere 😉 Jeg klikkede netop ind på Mini A Tures webshop for at udsalgsshoppe en af de klassiske anorakker til miniblommen, der godt kunne bruge flere forårsjakker. Men de var udsolgt i hendes størrelse, ja de var. Men så var det, at der røg en masse andre meget pastelfarvede, meget girly items i kurven, som nu er på vej til os med pakkeposten. Blot et lille tip hvis du vil udsalgsshoppe lækre sager med 60 % rabat. Vi fik blandt andet de alt for cute lavendelfarvede røjsere for kun 99 kr., som du kan finde lige her.

Se DET kan vi li’.

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

3 thoughts on “Pastel Cuteness

    1. Ja, er der ikke mange søøøøde ting og sager 🙂 Jeg har nærmest købt alle styles, der bar tilbage i str. 86 (UPS!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.