HOME

IMG_5365

Vi er nu igen hjemme i vante omgivelser efter fjorten FANTASTISKE dage hvoraf den sidste halvdel var resultatet af en spontan beslutning om at forlænge ferien med en uge. Spontanitet er ikke det, der normalt har præget vores børnevenlige levevis det sidste års tid, men blommen har efterhånden nået en alder og et temperament, hvor der er plads til lidt større udskejelser, der ikke nødvendigvis passer ind i soverytmer, spiserytmer etc.

Hun har nydt at være på tur og har været nem at rejse med, og har i øvrigt taget et udviklingsmæssigt kvantespring, mens vi har været af sted. Der er blandt andet blevet føjet endnu flere ord til hendes spæde ordforråd, og dem hun i forvejen kunne bliver nu udtalt med større tydelighed. Det er jo en sand gave at være vidne til.

Men jeg ville egentlig blot tjekke ind med en kort hilsen. Jeg har tonsvis af fine billede fra ferien, som jeg vil dele lidt af her på bloggen en anden dag.

Vi ses i cyberworld lidt senere 🙂

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

4 thoughts on “HOME

  1. Velkommen hjem 🙂
    Lyder skønt med en uges forlængelse! Sikke er dejligt billede, glæder mig også til at se flere billeder..

    /Lou

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.