City chic with La Nina

IMG_5425

Jeg har stadig ikke – som ellers planlagt – skrevet om den dersens sommerferie på Mallorca og senere på Spaniens fastland. Men det kommer. Det kommer. En dag. Snart.

Anyway, jeg fandt netop dette billede af en pavestolt miniblomme, der spankulerer rundt i de smalle, snørklede og charmerende gader i den lille spanske by Blanes med sin splinternye dukkeklapvogn, der er tøset med tøs på. Lyserød med hvide prikker og hvid  blondesløjfe. Moderen faldt pladask for vognen (just couldn’t help it!) i en lækker spansk legetøjsbutik og købte både vogn og tilhørende dukke, som blommen nu bruger lystigt hver dag.

Klapvognen er fra spanske La Nina, som laver de sødeste sager, hvis man altså er til spansk overload af cuteness med sløjfer og blonder 😉 Find lidt af sagerne på denne side med utrolig gode priser.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Østfronten 31. juli 2013 at 8:56

  Nuij, den er lyserød. Nok lidt mere, end jeg er til! Men Bean er også i den grad begyndt at hygge med dukker (og har fået sin første babydukke – der dog helt sikkert får en ny garderobe når jeg får tid!)
  Glæder mig til at høre om ferien i blogform (når altså du får tid)

  Reply
  • plummum1361564910730 31. juli 2013 at 9:03

   Ja, meget lyserød 🙂 Jeg falder for det der tøsede pussenusse gang på gang åbenbart. Og i Spanien (ja, og Frankrig og Italien og…) går de altså all in på det girly look. Synes det er fint, men jeg elsker i lige så høj grad det skandinaviske look, der er lidt (læs: meget) mere råt og stilrent. Jeg er vist til det hele. Åhhhhh, det ferieindlæg kommer. Og jeg skylder vist også en helt bestemt person at skrive det asap 😉

   Reply

Leave a Comment