Ude godt… ude bedst

Jeg kom til at savne vores sommerferie i Spanien noget så forfærdeligt, da jeg for kort tid siden løb de mange hundrede billeder igennem. Her er lidt en blandet billed-spam, som jeg tror fanger vores feriestemning ret godt.

Vi nupper muligvis en lille tur ud af landet igen om en måneds tid, hvor nogen skal fejres, fordi nogen fylder 30 år (wow!). Ja, gæt selv hvem. Dog kun en forlænget weekend til en endnu ikke besluttet by i Europa.

Ferie2Ferie3Mallorca Blanes 20131Ferie7Mallorca Blanes 20132Ferie6Ferie11

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

3 thoughts on “Ude godt… ude bedst

  1. Ih, hvor ser det dejligt ud! Ferie er skønt 🙂 Uh, 30. Jeg
    venter lige til næste år med at runde det hjørne. NYD en smuk,
    varm, herlig weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.