Berlin som børneby?

berlin1Jeg kan ikke løbe fra det. Om under en måned fylder jeg 30 år. Hm, det kan jeg så lige tygge lidt på. 30 år er da mange år. I den forbindelse smutter vi alle tre – hvis alt går som planlagt – en tur til Berlin i nogle dage. Jeg har brug for jeres råd. I plejer at være fantastiske til gode tips og inspiration.

Sidst jeg var i Berlin, var jeg ikke mor, og derfor er jeg helt på bar bund med Berlin som børneby. Så hvad er jeres BEDSTE børnetips til byen? Jeg er allerede ved at gennemlæse alle Berlinerindlæg hos Goldenghetto og Østfronten, der er virkelig god inspiration til en Berlinertur med børn, men bombarder mig med alle jeres erfaringer, så bliver jeg så glad.

Bring it on 🙂


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

7 Comments

 • Østfronten 4. august 2013 at 21:26

  Jamen, jeg tror, jeg har skrevet det hele i indlæggene. Og
  kan skrive under på, at Berlin er en fantastisk børnevenlig by. Go
  for it!

  Reply
  • plummum1361564910730 5. august 2013 at 9:43

   Fedt, Stine:) Tror bestemt også vi vælger Berlin. Faktisk har Berlin aldrig været min by, men jeg håber og tror, at jeg denne gang vil opfatte byen anderledes.

   Reply
   • Østfronten 6. august 2013 at 20:00

    Jeg har altid været ret vild med Berlin og de mange, mange
    fede museer, men jeg er jo også en fagnørd! Bauhaus-museet har jeg
    dog endnu ikke set, men mine kilder siger, det er rigtig, rigtig
    fint. Ritter Sport museet er dog for alle med en sød tand
    🙂

    Reply
 • Michala 4. august 2013 at 21:29

  De har den mest fantastiske Zoo…! 🙂

  Reply
  • plummum1361564910730 5. august 2013 at 9:44

   Uh, ja og den står allerede højt på prioriteringslisten:)

   Reply
 • Eeyorenyk 5. august 2013 at 12:17

  Det skulle være en ret fantastisk by for børn også. Men
  lige ud over den nævnte Zoo, har jeg vist ingen gode råd. Har
  aldrig rejst med børn. 😛

  Reply
 • Louise 6. august 2013 at 21:39

  Har ikke prøvet Berlin med barn, men tog sgu lige New York i hedebølge med halvandet-årig, og det var et HIT. Tricket var, tror jeg – og det er min pointe – at vi var indstillede på at holde byferie på barnets præmisser, dvs ikke have lange lister over, hvad vi bare SKULLE nå/shoppe/spise/se, men lave en worst case-plan, der i Berlin fx kan hedde ‘okay, hvis blommen vil i zoologisk have hver eneste freakking dag, ellers går hun banjo, så må vi tage i zoo hver eneste dag. Evt på skift. Bum’. Altså, finde fred med, at I ikke får spist på den hypede restaurant eller shoppet I drømmebutikken eller set hele det jødiske museum. Du ved, hvad jeg mener.
  Glæd jer over, at I har lysten og modet til at rejse og vise hende verden sammen med jer – hvordan det så end bliver. Selv hvis I kun får set den blok, I bor i, så har I stadig været i Berlin og sikkert også fået drukket en milchkaffe og ein bier og leget på en eller anden lokal legeplads. Den slags har været med til at åbne mine egne øjne for nye måder at rejse og nyde verden på.
  Rigtig god tur! I er for seje 🙂

  Reply

Leave a Comment