Nyt fra Østfronten

Jeg laver sjældent blog-anbefalinger, og det er egentlig lidt ærgerligt. Jeg læser MANGE blogindlæg fra alverdens gode bloggere hver dag og mange fortjener en anbefaling med på vejen. Jeg læser – som nok ikke overrasker nogen – mange (rigtig mange) mom-blogs. Her får jeg god inspiration, gode grin og trøst (når man fx kan læse andre steder, at man ikke er alene med et styk umulius af et barn 🙂 ) osv.

En blog jeg følger tæt er Østfronten, der er skrevet af Stine, der blogger om livet på Østerbro med lille Bean og kæresten Kæreste. Jeg kender også Stine i den virkelige verden og ses med hende, når vi kan få alle ender til at mødes. Vi mødte hinanden for snart et par år siden til fødselsforberedelse en iskold og meget mørk aften i et gymnastiksalslignende lokale hos APA på Østerbro. Bean og Blommen er derfor også meget tæt på hinanden aldersmæssigt.

Det gør det selvfølgelig endnu sjovere at følge med på Østfronten, når jeg kender personen bag IRL, men uanset hvad er bloggen et besøg eller mange værd. Bloggen er særdeles velskrevet med masser af ærlige, humoristiske og til tider rørende beskrivelser af livet med Bean – herunder indlæg om Beans fødsel, holdninger til aktuelle emner som eksempelvis amning i det offentlige rum eller fædres barsel.

Et af de kriterier, jeg altid dømmer en blog ud fra er ægtheden og autenciteten. Den skal være høj, før jeg bliver en loyal følger, der helst ikke misser et indlæg. Og Østfronten er både ægte og jordnær. Stine er desuden temmelig krea, som fra tid til anden også kommer frem på bloggen, når hun i et snuptag kreerer et nyt legetøjskøkken til Bean af en skammel eller viser diverse strikke- eller syprojekter frem.

Så ind på den blog med dig, hvis du er på jagt efter en velskrevet og meget pålidelig mor-blog fyldt med holdning og kant. GO! Du kan også følge Østfrontens Facebook her.

Østfronten collage
Alle billeder er lånt fra Østfronten og viser en skøn Bean og det omtalte legekøkken :)

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

4 thoughts on “Nyt fra Østfronten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.