August so far

Barnet og jeg er alene hjemme. Og barnet… sover. Det har hun gjort siden kvart over syv (tja, jeg ved ikke hvordan det gik til), og jeg har nu – ret så uvant – et par timers mig-tid. Ahhhhh! Den lader jeg lige stå et øjeblik.

Jeg er endnu en gang dykket ned i billedarkiverne og denne gang i de mange hundrede augustbilleder, der allerede befinder sig på min harddisk. Jeg er vild med at tage billeder, lege med motiver og kompositioner og fange de bedste moments i øjeblikket, når det opstår. Sådan har jeg altid haft det, men jeg indrømmer blankt, at manien er blevet endnu større, efter jeg startede bloggen for cirka otte måneder siden. Men nu var det slet ikke det, som indlægget skulle handle om. Jeg ville blot dele et par random glimt eller seks fra min august so far. Så vær så god 🙂

IMG_5801

Hvis du følger med på bloggen bare nogenlunde fast, så har du nok opdaget det. Jeg er et madøre uden lige og ELSKER kvali-mad i (næsten) alle afskygninger – også et godt, solidt mandemåltid her i form af ribeye fra Cleaver’s i Torvehallerne med hjemmelavet bearnaise a la Gastromand og ristede kantareller. Åh!

IMG_5832

Augusts skokøb so far, der tæller cowboy boots fra Ganni, klassiske stiletter fra Ganni, ballerinaer fra Anniel, loafers fra Jeffrey Cambell, sandaler fra Dico, espadriller fra & other stories og foodbeds fra Birkenstock. Ups! Det var ikke helt planen, at måneden skulle indeholde SYV skokøb. Jeg undlader at nævne månedens køb af tøj, som indeholder endnu flere ulykker. Det tog vist lidt overhånd 🙂 Og jeg havde jo egentlig også tænkt mig at shoppe bare en smule i Berlin.

IMG_5788

Blommen testgår nye sko fra Ecco, før vi skal gå Ecco Walkathon den 25. august. Ecco har sendt et par sko (som PR-gave) til både blommen og mig , som vi skal bruge til det velgørende arrangement. Skal du også gå for et godt formål?

IMG_5820

Masser af familiehygge i vores lokale park, hvor blommen har det sjovest, hvis hun selv får lov at gynge. Det er til gengæld ikke lige så sjovt, hvis hun ikke gynger selv. Se selv her.

IMG_5557

Kammuslinger står meget højt på min top ti over favoritretter. Uh, de små, bløde og saftige sager… IMG_5826

Jeg elsker at finde nye oaser i mit hood, som har været så udskældt og er blevet beskyldt for upersonlighed, manglende sjæl osv. – også af mig selv. Men jeg er begyndt at elsker mit hood og dets smukke omgivelser og sætter stor pris på små, nye og fine tiltag, som denne nye vin, øl og kaffebar Habengut, der på alle måder er fyldt med sjæl og god stemning og ikke mindst spændende drikkevarer af høj kvalitet.

Det var lidt august randoms herfra 🙂

Du kan følge plummum på Facebook her og på Bloglovin’ her.

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

10 thoughts on “August so far

  1. Er også så glad for dem. Blev bare ret overrasket, da det gik op for mig, at jeg havde købt så mange på 12 dage. Det var faktisk slet ikke planen:)

  1. Og det lover jeg dig, at det var;) Tak til Gatsromand for god Bearnaise-opskrift!

 1. Det ligner Eccos nye Lite-model – kan det passe? Jeg
  påtænker dem til min datter, da hun mangler udendørssko (der bliver
  på, når man kravler) til vuggestuen – kan de anbefales? Og tak for
  en super blog 🙂

  1. Det tror jeg, du har ret i. Modellen er helt ny, sporty og meget let. Min datter kravler ikke længere, men det lader til, at skoen sidder rigtig godt fast på foden. Den er i hvert fald super komfortabel, og blommen går virkelig godt i dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.