Lørdagsløjer

Vi har endnu engang besøg af et hold bedsteforældre og denne gang er verdens bedste faster også med. Vi snakker en del, spiser en del kage – og i det hele taget spiser vi en masse lækker mad, som altid er et af de helt store emner, når vi er samlet. Blommen elsker at være i centrum af alles opmærksomhed, som hun er i alle hendes vågne timer. Hun misser ikke én eneste mulighed for at charme sig ind på alle med store grin, hovedet på skrå og fjollede grimasser. Åh, det er så svært at stå for. En kæmpe sidebonus ved besøg er desuden, at miniblommen opfører sig utrolig eksemplarisk langt størstedelen af tiden, og pludselig lader til at være verdens nemmeste barn med højt humør. Og det skal man absolut ikke kimse af;)

Her lidt stemningsbilleder fra en rigtig rar lørdag, hvor jeg for første gang i bloggens historie viser et par billeder af den øvrige familie. Udover os tre (Kasper, blommen og mig) er det kun Onkel K af andre familiemedlemmer, der har fået plads på bloggen tidligere (primært af beskyttelsesårsager).

Weekend AUG med Jules og bedsterne2

Du kan følge plummum på Facebook her og på Bloglovin’ her.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

3 Comments

 • Farfar og Farmor 18. august 2013 at 8:26

  Skønne billeder. Tusind tak for en dejlig weekend sammem med jer.
  Knus

  Reply
 • camilla 18. august 2013 at 17:05

  Ha ha jeg kender alt til det med at ens barn bare bliver til verdens nemmeste når der er andre mennesker til stede. Jeg tror mange af mine venner og familie tror jeg er sindsyg i hovedet når jeg fortæller om Oline og hendes tiltider vanskelige sind. Jeg tror ganske enkelt at de tror jeg lyver for i deres øjne er hun verdens nemmeste og gladeste barn.

  Reply
  • plummum1361564910730 18. august 2013 at 17:08

   Camilla jeg har det præcis på samme måde. Jeg har hørt kommentarer som: “hun er da en engel, hvis I synes hun er besværlig, så ved I ikke hvad det vil sige at have børn!” (Slam slam). Signe tæl til ti, tæl til ti!!!

   Reply

Leave a Comment