Strut – mest for gravide

Strut – mest for gravide, der både har en fin webshop med sager til gravide og kvinder på barsel og en fysisk butik i København spurgte for lidt tid siden, om jeg havde lyst til at gæsteblogge om det at holde charterferie med børn på deres blog. Det sagde jeg ja til, og i går kom indlægget online lige her.

Jeg håber, du har lyst til at læse med – indlægget blev langt, ret langt faktisk, men måske kan du finde lidt inspiration til din egen ferie. Eller endnu bedre – give mig inspiration 🙂 Hvilken ferietype er din foretrukne med børn?

cropped-til-blog

Du kan følge plummum på Facebook her og på Bloglovin’ her.

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

One thought on “Strut – mest for gravide

  1. Det blev så fint, gjorde det. Indtil videre vil jeg sige at Berlin har været det største feriehit – men sommer i Danmark i feriebolig er nu heller ikke ringe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.