Update fra Berlin

En kort hilsen fra Berlin, hvor jeg ville ønske, vi skulle befinde os de næste mange dage, mange uger – ja, faktisk måneder for at sætte hverdagen på standby og fokusere på det ægte og mest betydningsfulde.

Men tilbage til virkeligheden, hvor sådanne privilegier er de færreste forundt.

Vi tager en dag ad gangen her nede og beslutter næsten fra time til time, hvad vi skal tage os til. Det afhænger mest af Blommens humør og dernæst vores egne ønsker. Jeg er kæmpe fan af Prenzlauer-området, som vi bor lige i hjertet af. Her er fyldt med afslappet stemning, pæne gader, massevis af cafeer, hyggelige restauranter, butikker med lækkert møbeldesign, eksklusive second-hand shops og kæmpemæssige legepladser. Derfor bruger vi det meste af tiden her på at slentre rundt, se på mennesker, drikke kaffe og spise, spise og så spise lidt mere.

I morgen, hvor jeg faktisk har fødselsdag, selvom jeg nærmest havde glemt det, skal vi være en smule mere turistede. Formiddagen bruger vi dog endnu en gang i Prenzlauer, hvor jeg skal shoppe på loppemarkedet i Mauerpark. Eftermiddagen skal bruges i Mitte, hvor vi på bedste Japaner-vis har planlagt en sejltur på Spree.

Her er et billede fra i dag, hvor vi spiste formiddagssnacks på en flippet cafe i det gamle bz-kvarter Kreuzberg.

Du kan følge plummum på Facebook her, på Bloglovin’ her og på Instagram her

20130831-221513.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • Lou 1. september 2013 at 7:59

  Åhh jeg vidste at du ville elske Prenzlauer Berg lige så meget som jeg. Har heller aldrig lyst til at tage hjem dernede fra. Vi snakker tit om at investere i en ferielejlighed, så vi altid bare lige kan smutte derned 🙂
  Hehe og så går vi også altid bare rundt, spiser lidt, spiser lidt mere, kigger på området, butikkerne, spiser lidt mere og nyder hinanden. That’s life!!!

  ….og STORT tillykke med dagen smukke Signe 🙂 Det kan jo kun blive en dejlig dag i den dejligste by med de dejligste mennekser omkring dig!

  Kh Lou

  Reply
  • plummum1361564910730 2. september 2013 at 23:32

   Tusind tak, søde Lou. Jeg er helt forelsket i det kvarter, og vi har allerede planlagt en tur til samme lejlighed i foråret:)

   Reply
 • Østfronten 2. september 2013 at 20:40

  Det lyder som om I har den dejligste tur. Kan dog også varmt anbefale Friedrichshein til en anden gang 🙂

  … elsker i øvrigt, at kvinden bag dig giver dig ‘højt hår’ bag solbrillerne!

  Reply
  • plummum1361564910730 2. september 2013 at 23:34

   Vi skal helt sikkert udforske Friedrichschain mere næste gang også. Vi nåede langt fra alt det, vi troede/håbede, vi kunne. Ja, en lille fin hårdusk på toppen af mit hoved:)

   Reply

Leave a Comment