En lille sensommerforelskelse

Jeg er en del væk fra bloggen i disse dage. Så meget væk, at det føles en smule mærkeligt, når jeg sætter mig foran tasterne for senere at udgive et indlæg. Ikke mærkeligt som i ’jeg har ikke lyst til at blogge’ men mærkeligt som i ’ jeg føler, jeg har ekskluderet mig selv fra mit lille space herinde, og skal derfor lige finde fodfæste her igen’.

Kameraet bugner med billeder fra de sidste mange uger (jeg er en af de typer, der nærmest konstant har mit spejlrefleks hængende om halsen for hvad nu hvis, jeg løb ind i fotoværdige situationer), og i går fandt jeg disse billeder (se under teksten), der vidner om en hyggelig aften med mine bedste to. En aften hvor vi helt spontant efter aftensmad snuppede bilen og kørte til Dragør, der med sine fredede huse og gader vel nok er en af Amagers mest unikke pletter. Det minder mig om at være havnet langt ude på landet i en lille landsby, hvor alting går lidt langsommere og alting er lidt mere søvnigt. Det er sådanne aftenener, der printer sig ind i hukommelsen, fordi plejer er skiftet ud med en lille udflugt, der for en kort stund river en ud af hverdagens trummerum. Jeg elsker sådanne stunder, og vi burde være bedre til de spontane påfund, som efter Blommens entré i verden er blevet en del færre end før.

Jeg har altid været helt sikker på, at vi – når vi en dag om mange år kommer dertil – vil købe et hus nord for København. Men jeg er slet ikke så skråsikker mere. Det vigtigste for os ved valg af bolig er at skabe og få de bedste fysiske rammer om vores lille familie. Det skal givetvis være tæt på København, og der er absolut områder, vi går udenom – det er helt sikkert! Men jeg blev altså forelsket i lille, idylliske Dragør den anden aften i solens sensommerstråler. Det gjorde jeg.

Dragør

Jeg bliver glad, hvis du vil følge plummum på Facebook her, på Bloglovin’ her og på Instagram her


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

15 Comments

 • Louise Pultz 10. september 2013 at 12:30

  Hvor ser det bare ud til at have været en dejlig tur 🙂

  Må jeg spørge hvor din fine kjole er fra?

  Reply
  • plummum1361564910730 10. september 2013 at 12:40

   Det var det 🙂 Og ja, det kan du tro. Den er fra Moss Cph, og kan stadig købes i deres butikker til næsten ingen penge.

   Reply
   • Louise Pultz 10. september 2013 at 17:26

    Tusind tak 🙂

    Reply
 • Østfronten 10. september 2013 at 13:29

  Spontane udflugter er så skønne – men de bliver tit ved sjældenhederne fordi alle skal have overskuddet til det. Både børn og voksne. Og vejret skal være med éen. Men det er dejligt, når det lykkes 🙂

  Reply
  • plummum1361564910730 10. september 2013 at 19:39

   Ja, der er mange faktorer, der skal gå op i en højere enhed, men det er så skønt, når det så endelig lykkes, ja!

   Reply
 • Farmor 10. september 2013 at 14:42

  Skønne billeder. Dejligt at høre fra dig på bloggen igen.

  Reply
  • plummum1361564910730 10. september 2013 at 19:40

   Det var også en skøn tur.

   Reply
 • Cecilie 12. september 2013 at 8:42

  – Dragør er også skøn! Jeg er vokset op derude, og kunne ikke forestille mig noget andet sted at vokse op som barn! Der er bare fantastisk:) er sikker på at blommen ville synes det samme;)

  Reply
  • Plum Mum 15. september 2013 at 21:03

   Tror også Blommen ville elske det. Nu må vi se, hvor vi ender 🙂

   Reply
 • S 13. september 2013 at 11:25

  Hej Signe.
  Jeg har lige fundet dine fine blog og glæder mig til at fortsætte med at læse med her.
  Jeg så lige et billede af dig på emiliblog og tænkte på hvor den fine jakke du bærer på billedet er fra? http://emiliblog.dk/2013/09/happy-friday/
  På forhånd tak for svar.
  -S

  Reply
  • Plum Mum 15. september 2013 at 21:02

   Kære du. Tak for din søde kommentar 🙂 Jakken er fra COS, men desværre fra sidste sæson, så du kan nok ikke få den mere. Måske på Trendsales hvis du er heldig.

   Reply
 • Louise 13. september 2013 at 13:48

  Lækre solbriller. Hvor er de fra? 🙂

  Reply
  • Plum Mum 15. september 2013 at 21:01

   Tak, Louise 🙂 Brillerne er fra Prada. Købte dem i sommer, så de burde stadig være til at få fat i.

   Reply
 • Maiken 13. september 2013 at 21:10

  Min svigerfar mødte en ægte Dragørianer (eller hvad de mon hedder?), og flyttede dertil for et par år siden. Så vi kommer der et par gange om året, og det ER bare den skønneste plet. 🙂

  Reply
  • Plum Mum 15. september 2013 at 21:01

   Hvor hyggeligt 🙂 Ja, det er en skøn plet.

   Reply

Leave a Comment