Jeg er faktisk lige her

Jeg er tilbage nu. I den virtuelle verden. Så hej. Tilbage efter den længste pause i bloggens historie, som så heller ikke er så lang. Faktisk fylder bloggen et år ganske snart – nemlig i slutningen af næste måned.

Nå men, hvad har jeg så foretaget mig i mellemtiden? Omstændigheder har gjort, at jeg var nødt til at lægge skriveriet lidt på hylden, selvom dette lille virtuelle rum – skabt og udviklet af mig – giver mig overraskende meget(!) glæde.

Er der monstro stadig nogle bag skærmen derude? Det håber jeg inderligt. Det er selvsagt en kæmpe del af bloggerlivet at have læsere, som kommer med eftertænkelige kommentarer og gode indspark til de indlæg, der nu engang havner her.

Et lille pip herfra.

Er i øvrigt på vej til Aarhus netop nu for at tilbringe tid med den del af familien, der har valgt at bosætte sig i Smilets by. Så hvis du har en top tre over bedste legepladser i Aarhus eller andet sejt, så smid det lige min vej.

Skåne part 2, Gårdbutik og Malmö3

 

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

12 thoughts on “Jeg er faktisk lige her

  1. Børnenes Jord i øgaderne eller legepladsen ved Mindeparken og Marselisborg Slot (kan evt besøges samtidig) er et HIT! Hvis i alligevel er nede i midtbyen, så snup en kop kaffe med og tag på børnenes jord, den er virkelig en god legeplads 😉

  2. Skønt at høre fra dig igen, og hyggeligt at følge dig på IG mens du har haft skrivepause.

    Som mor til 2 årige EM og bosat i Århus, vil jeg klart anbefale legepladsen i Mindeparken ved Marselisborg Slot – tæt på skoven ig med udsigt til både hav og slot, og så er der både legeplads for børn og voksne. Et skønt og smukt sted at tilbringe lidt tid med de små.

    Håber I får en dejlig weekend i smilets by, venligst Line

  3. Jeg er lige her! Dejligt at du er tilbage. Hav en skøn tur – jeg har INGEN tips til Aarhus andet end Aros, men jeg er jo også kunstnørd. Dog; mon ikke Blommen vil synes det er en fest at kigge på byen gennem Olafurs regnbue?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.