Udetid er kvalitid

Hvis du følger plummum på Instagram, ved du allerede, at weekenden for vores lille familie har budt på diverse små Aarhus-eventyr. Vi pakkede kufferterne fredag sidst på dagen og smuttede af sted mod Smilets by fredag aften nøje planlagt efter Blommens puttetidspunkt. Det viste sig at være perfekt timing – Blommen sov hele vejen fra København til Aarhus, som gav mor og far både ro og kvalitetstid til ægte voksensnak, som vi sjældent har tid til i en hverdag, der mest af alt er præget af alt for mange opgaver, der skal nås på alt for kort tid. Lange køreture er G.E.N.I.A.L.E. til kvalitid, hvor der er rig mulighed for at vende den der verdenssituation et par gange.

Den sidste periode har budt på flere små familieture – Berlin, Skåne (som jeg også fortæller mere om på bloggen en anden dag) og Aarhus er de sidste destinationer, vi har besøgt. Vi er knapt kommet hjem fra én tur, før jeg er i gang med at planlægge den næste. Det er så befriende at tage væk fra hverdagen – både på et mentalt og fysisk plan. Personligt slapper jeg af på en helt anden måde, når weekenden byder på en tur væk fra hjemmet. Det er som om, at det hamrende hjerte og søvnproblemerne bliver hjemme, mens jeg tager af sted, som en mere rolig, afslappet og hel person. Kender du det? Hvor næste tur skal gå hen, ved jeg ikke endnu, men den skal ikke finde sted om alt for længe – det er helt sikkert.

Nu vil jeg smutte ud af cyberspace igen og i bedste Hr. og Fru Danmark-stil se et afsnit af Broen, mens jeg spiser min æbletærte fra Meyers Bageri (ja, ja I know).

God søndag aften.

IMG_7133

Havde helt glemt hvor morsomt stangtennis er 🙂

IMG_7117

Onkel er også ret sjov.

IMG_7111

Ost og rødvin – arhhh, det slår bare aldrig fejl, vel?

IMG_7023

Mere Aros med Onkel og Blommen i nyt Norlie-sæt

Aarhus efterår 2013

Blommen var dybt imponeret af Jeppe Heins interaktive særudstilling Distance.

IMG_6945

Udsigten fra min brors lejlighed – så fin, ikke?

IMG_7094

Pæn indretning i fasters lejlighed.

IMG_7078

<3

IMG_7007

Aarhus bliver så magisk gennem Olafurs regnbue.

Du kan følge plummum på Facebook her, på Bloglovin’ her og på Instagram her


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • Guldlog 14. oktober 2013 at 9:54

  Haha, jeg elsker, hun er vild med Jeppe Hein! 😉 Super skønne billeder – og vi kunne ikke være mere enige herhjemme ang. de små smutture!

  Reply
  • Plummum 14. oktober 2013 at 10:46

   Ja, det er lidt sjovt, men det var et stort hit at følge de enkelte kugler gennem banen, som vist mindede den lille dame og et kæmpe stykke legetøj 😉

   Reply
 • Farmor 14. oktober 2013 at 22:49

  Jeg ved da godt hvor jeres næste tur skal gå!!! Selvfølgelig skal i da besøge farfar og farmor jo før jo bedere. I er altid MEGET velkommen!!!!

  Reply
  • Plummum 15. oktober 2013 at 9:21

   🙂

   Reply

Leave a Comment