Neon Spots

Jeg har bestilt en smule tøj fra Norlies efterårskollektion gennem min all time yndlings-Norlie-konsulent 😉 Hun er Danmarks bedste og sødeste af slagsen … si’r det bare. Skal du bestille Norlie, så riv fat i Amira, som du kan finde her (du vil ikke fortryde det!)

Sættet, som Blommen har på, har allerede været at finde på bloggen i et tidligere indlæg, men her kan detaljerne ses lidt tydeligere. Ret så cute sæt, som jeg allerede havde kig på, før kollektionen ramte webshoppen (se selv her). Neon-detaljer FTW.

Aarhus efterår 20134

Jeg bliver glad, hvis du vil følge plummum på Facebook her, på Bloglovin’ her og på Instagram her

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.