At blive mor for første gang

For lidt tid siden spurgte smukke, gravide Emilie, om jeg ville gæsteblogge hos hende, om det at blive mor for første gang. Det ville jeg absolut gerne. Det er jo netop det – altså det at være mor – der fylder allermest i min verden. Hvis du har lyst til at læse mine tanker om forventinger til fødsler og det der med pludselig at stå med et lille væsen i armene, som man selv har skabt (og meget andet), så kan du finde indlægget lige her. Det er lidt af en omgang tankemylder – nu er du advaret 🙂 God søndag.

Screen Shot 2013-10-20 at 2.02.14 PM

Følg Plummum på Facebook, Instagram og Bloglovin’ 

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

3 thoughts on “At blive mor for første gang

  1. Fint indlæg! Er for nyligt begyndt t følge din blog og da jeg selv blev sat igang med min datters fødsel i aug 12 pga SF og manglende tilvækst blev jeg lige nysgerrig på årsagen til blommens lave fødselsvægt. Gik i til vækstscanninger inden eller vidste i ikke hun var en lille mus?
    Synes selv det var rigtig hårdt at gå med alle de bekymringer når man vidste man ventede et lille barn, men ikke kendte årsagen:-( Men i dag har jeg heldigvis den smukkeste sødeste spilopmager der bestemt ikke fejler noget:)
    Er blommen stadig lille af sin alder i dag eller er hun “kommet efter det”?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.