Store grise og gigantbjørne i Skånes Djurpark

Som du kunne læse om her, var hele familien inviteret på mini getaway til Skåne af Club Øresundsbron for lidt tid siden. Vi skulle vælge mellem en lang række forlystelser, som Club Øresundsbron alle giver rabat til. Med en dyreglad Blomme var det ikke et svært at beslutte os for en tur til Skånes Djurpark, som ligger under ti kilometer væk fra kroen, vi boede på.

Vi ankom ret tidligt om formiddagen til kroen, hvilket var helt bevidst, da vi gerne ville kunne nå så meget som muligt før Blommens middagslur. Derfor stillede vi hurtigt bagagen fra os på vores værelse og susede videre til dyreparken.

Dyreparken er kæmpestor – den dækker et areal på mere end 100 hektar for at være præcis. Alle Skandinaviens dyr kan opleves her lige fra de tamme og velkendte bondegårdsdyr til vilde GIGANTbjørne, bævere og langhårede bøfler. Blommen var ret så sur og hidsig, da vi ankom til parken, men blev hurtig blødt op, da hun så de mange dyr, der fik mange ’nnååårrrhhh’, ’aaiiijjj’, ’vraaaaa’ osv. med på vejen.

Skåne part one, Djurpark og andet3

Fornemmer du Blommens entusiasme på billeder i hjørnet? 🙂

Vi besøgte parken lidt udenfor sæson, som havde sine klare fordele. Mest nævneværdige var, at vi kunne nyde parken uden horder af skubbende og masende folk, der alle kæmpede om det bedste udsyn til dyrene (som jeg egentlig ikke tror, vil være tilfældet her i højsæson heller). Nej, vi havde alt det udsyn vi ville, medmindre dyrene var forsvundet ind i et skur eller lignende 😉

Parken er ikke som en zoo. Den er meget mere naturlig og luftig og minder mere om en stor skov med hyggelige svenske træhuse, hvor der er god plads til løbende børn og tumlinge.

Skåne part one, Djurpark og andet4

Bjørnen du kan se øverst er GIGANTISK. Jeg har aldrig set så stor en bjørn på så tæt hold. Meget imponerende.

Parken er på alle måder et godt alternativ, hvis man fx trænger til lidt nyt og ikke orker endnu en tur i diverse danske dyreparker. Det tager under en time fra Øresundsbroen at komme dertil, og prisen er ganske rimelig, hvis du har anskaffet dig et BroPas – både for at køre over broen tur/retur og for billetter til parken. Har du BroPas koster biletter til parken kun 82 dkr for voksne og 27 dkr for børn fra 4-15 år.

Læs mere om alle de tilbud Club Øresundsbron giver adgang til lige her.

Ser parken ikke hyggelig ud, og kunne du finde på at tage en tur dertil på en endagstur over broen? Vi vil klart gerne af sted igen næste år, når parken åbner op til foråret. Den har i øvrigt ikke lukket ned endnu, så hvis du er frisk, kan du og familien nå en tur til dyreparken i weekenden.

Skåne part one, Djurpark og andet5

Og der var også kæmpegrise og fine storke 🙂

(Sponsoreret indlæg)

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment