There’s a new girl in town

Der var hun jo – kvinden som blogland har manglet, hvis du spørger mig. Hvem hun er? Hun er skøn, hun er ærlig, hun er lidt mystisk, hun er min veninde, hun er konsulent for Norlie og Black Swan, og hun er sjov og også lidt skør, og hun er alt muligt andet. Faktisk har hun skrevet ti punkter om sig selv lige her. Hun blogger om livet uden filter, siger hun – og du vil møde indlæg, der handler om – og jeg citerer kvinden selv: Ååååh du ved. ærligt, kærligt, sjovt. Børn, voksne, mode, livsstil…Mit liv. Op og ned. Frem og tilbage.. 🙂 

byAmiraHelene hedder bloggen, og du kan finde den lige her – smut ind og giv hende en varm velkomst i blogland, det ved jeg, hun vil blive glad for (faktisk har hun allerede på få dage fået en ret fin start). Bloggen har også en Facebook-side, som du kan følge her.

Enjoy!

byAmitaHelene

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

3 thoughts on “There’s a new girl in town

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.