Min private uldfabrik

Farmor er igen gået i gang med pindene og har netop strikket en cremehvid cardi i lækker uld på bestilling til Blommen. Faktisk er det en reproduktion af en af de allerførste sager, hun strikkede til hende. Jeg fandt et billede på mobilen af Blommen, hvor hun er omkring 2,5 måneder med selv samme cardigan blot i miniudgave.

Er helt vild med, at vi har vores egen lille uldfabrik 😉 Farmor strikker alt, hvad jeg bestiller, og faktisk bliver hun en smule utålmodig, hvis jeg ikke skynder mig at bestille noget nyt, inden hun er færdig med det eksisterende projekt – det er ikke slemt at skulle tage stilling til nye strikkeprojekter i en lind strøm, kan jeg fortælle. Lige nu ved jeg, at der er hue og tørklæde og en bluse på vej. Og vi (læs: mest moderen) glæder os.

De to nederste billeder skød jeg i morges, hvor jeg havde virkelig god tid. Vi stod nemlig op kl. 5.40 (gisp!), hvor Blommen var usandsynlig frisk. Det var vi andre så ikke, men hold nu op en hyggelig og rolig morgen, vi havde. Måske skulle vi praktisere at stå så tidligt op hver dag (not gonna happen! Men god tanke).

Hvis du er ferm med strikkepindene og selv vil strikke den cardi, Blommen har på, så kan du købe mønsteret lige her for 5 USD.

Strik - creme cardi

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

13 thoughts on “Min private uldfabrik

  1. Rigtigt at jeg gerne vil have næste projekt så hurtigt som muligt efter jeg er færdig med arbejdet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.