En ting for huer

Jeg har en seriøs ting for huer – egentlig både til Blommen og mig, men lige nu handler det om hende. Jeg opdagede for alvor min lille huebesættelse sidste vinter, hvor Blommen havde en hel del af slagsen. Som i EN HEL DEL. En hue er en perfekt udendørs-accessory, som kan ændre udtrykket i et helt outfit ved bare at skifte den ud. Er jeg lidt sær?

Her ses Blommen i en grå uldhue med pelsdut fra min private uldfabrik – jeg tror, jeg vil bestille flere fra fabrikken af den slags snarest i andre farver. Jeg er nemlig FULDKOMMEN tosset med den! Den lilla uldhue er fra Melton fra den nyåbnede webshop Ollifant.dk – du kan finde huen lige her. Den lyserøde hue med stjernerne, har vi fået af TicketOutdoor. Den er ret så street, og kan findes her.

Har du også en lille ting for huer? Bare en lillebitte besættelse? 😉

EDIT: I er flere, der spørger til en opskrift på den grå hue. Jeg har spurgt min private uldfabrik, som forrtæller, at I blot skal google djævlehue, og så kommer der flere forskellige opskrifter frem. Mønsteret kan så justeres ud fra garnets tykkelse. Håber, det giver mening for de strikkekyndige!? 

Huerhuerhuer

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

7 Comments

 • Signe 29. oktober 2013 at 20:31

  SÅ fine 🙂
  Kan du fremskaffe mønster på den grå hue mon?

  Reply
  • Plummum 29. oktober 2013 at 20:32

   Det tror jeg – spørger lige farmoren 🙂

   Reply
 • Jannie 29. oktober 2013 at 20:42

  Den opskrift vil jeg også gerne modtage 🙂 altså på den grå med pels 😀

  Reply
 • Jannie 29. oktober 2013 at 20:45

  Vil også meget gerne have den opskrift 🙂

  Reply
  • Plummum 29. oktober 2013 at 21:40

   Tjek indlæg igen – har lavet en edit 🙂

   Reply
 • Farmor 29. oktober 2013 at 21:02

  Huerne er søde hver for sig.
  Den grå hedder “djævlehue”
  Opskriften har jeg googlet

  Reply
  • Liv 31. oktober 2013 at 18:51

   Men hvordan syer man så ‘kvasten’ på?

   Reply

Leave a Comment