Om en sweatshirt med flæser – uden pointe og rød tråd

Fredag igen, hva’? Jeg har skrevet det før, og nu gør jeg det igen. Jeg BEGRIBER ikke, hvor tiden bliver af. Det gør jeg virkelig ikke. Men anyway – det var bare en lille sidebemærkning, der ikke har noget med resten af indlægget at gøre. I øvrigt skal du slet ikke forvente en pointe eller en rød tråd i dette indlæg. Sådan er jeg nemlig selv i dag – pointe-løs og uden en rød tråd og med en irriterende, dundrende hovedpine(!)

Jeg har i øvrigt lige haft brug for at trække blogstikket et par dage, så det har jeg gjort. Før min lange blogpause, var jeg meget forhippet på at være aktiv i blogland hver dag og hele tiden – tænk nu hvis jeg gik glip af noget her inde på min virtuelle legeplads!? Efter pausen har jeg en lidt anden (og også for mig sundere) tilgang til det at være blogger. Derfor er jeg nu blevet meget mere selektiv i udvælgelsen af mine blogstunder. Og det er rart, kan jeg mærke.

Det var så en lillebitte miniindledning til det jeg faktisk ville 😉

Forleden på en af mine utallige vandringer i blogland, ser jeg dette indlæg med de fineste sweatshirts med flæser på ærmerne. Og jeg kunne ikke få helt ro (not kidding), inden jeg selv havde kreeret sådan en sag. Som tænkt så gjort. En aften efter Blommens puttetid, smed jeg en nærmest identisk sweat gennem overlockeren – tegne, tegne, sy, sy og bum done! Og nui, hvor er den cute, hvis jeg selv skal sige det (må man sige det i Danmark?).

Blommen har den på i dag, og det ville jeg fange med kameraet i morges, men adskillige NEJ, NEJ!!! og sure miner fik mig til at opgive projektet. Måske får jeg lov i eftermiddag, hvem ved. Den tog mig halvanden time at sy sweatshirten – sådan cirka, og som Camilla skriver, så skal der ganske lidt stof til sådan en sag, så ja, nu får Blommen nok sådan en sweat i alle regnbuens farver og lidt til. Why not?

P.s. Faktisk er jeg så vild med blusen, at jeg pynser lidt på en til mig selv. Men altså – er det lidt vildt med voksen-sweat med flæser? 😀 Eller er hver dag en flæsedag?

Sweatshirt med flæsekant

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

14 Comments

 • camilla // Olinesmor 1. november 2013 at 13:37

  Ha ha jeg har også planer om at Oline skal have en i hver af regnbuens farver, og jeg kunne også sagtens finde på at sy en til mig selv.

  Og ved du hvad Signe man behøver ikke blogge hver dag. Heller et indlæg med substans og indhold end i indlæg som lugter langt væk af at man bare skal smide noget på bloggen. Derfor elsker jeg din blog, fordi jeg ved at jeg ALDRIG går forgæves efter substans og indhold. Så er det ligegyldigt at jeg flere gange om ugen går forgæves klikker ind på din blog fordi der ganske enkelt ikke kommer så mange indlæg.

  ps gider du ændre linket til Olinesmor.dk i stedet. Har nemlig fået eget domæne 🙂

  Reply
  • Plummum 1. november 2013 at 13:46

   Du er altid så SØD, du er! Tak fordi du er en trofast læser. Virkelig tak! Jo jeg ændrer asap. Tillykke med domænet. Det er dejligt med eget domæne, ikke. Mere DIT sted.

   Reply
   • camilla //+Olinesmor 1. november 2013 at 17:15

    Jo bestemt, men puhhh hvor har det også givet mig grå hår i hovedet. Var lige ved at opgive flere gange så meget drillede det.

    Reply
  • Plummum 1. november 2013 at 13:49

   Nu burde mine links pege på dit nye domæne.

   Reply
 • Camilla 1. november 2013 at 13:43

  Ret så fin….. Faktisk. Flæser er for alle der synes de kan bære det;-)

  Reply
  • Plummum 1. november 2013 at 13:48

   Tak, Camilla 🙂 Ja, præcis. Flæser må simpelthen være til for alle, hvis man synes, det er en flæsedag. Og faktisk er jeg sådan en, der ofte synes, det er det 😀

   Reply
 • Farmor 1. november 2013 at 14:20

  Jeg vil indrømme at jeg klikker ind på din blog hver dag.

  Reply
 • Cæcilie 1. november 2013 at 15:14

  Hvor er trøjen fin!

  Hvilken overlocker har du? Jeg er stadig lidt ny i hobbyfaget, men ønsker mig en god nybegynder maskine.

  Reply
  • Plummum 1. november 2013 at 16:42

   Jeg har en Bernina 800DL og den kan på alle måder anbefales. Den syr og skærer som en drøm, og jeg kan garantere dig for, at du vil elske den.

   Reply
 • Sanne 3. november 2013 at 14:30

  Hun blir Den lækreste leo-blomme… Er faktisk hooked på at lave en til mig selv… Vil du ikk forklare hvordan du har lavet flæserne?

  Reply
 • Jeanet 20. november 2013 at 11:40

  Jeg faldt over din super fine flæsekjole, som du lige har syet til Blommen. Så jeg ville lige hen til hvor det hele startede. Det må være denne du startede med!? Hvor er du super dygtig. Jeg vil rigtig gerne gøre dig kunsten efter. Har du taget udgangspunkt i et mønster, eller har du lavet det hele i frihånd?

  Jeg håber du vil hjælpe 🙂

  Mvh. Jeanet

  Reply
  • Plummum 22. november 2013 at 9:08

   Kære Jeanet. Jeg har brugt et almindeligt sweat-møsnter og flæserne har jeg selv tegnet, klippet og syet på. Flæsen er en aflang firkant, som er rundet i hjørnerne i den ene side. Giver det mening?

   Reply
  • Plummum 22. november 2013 at 9:09

   Jeg linker lige til Olinesmor, der har lavet en DIY på blusen. Vi syr den ikke helt på samme måde, kan jeg se, men formen på flæsestykket har jeg tyvstjålet derfra http://olinesmor.dk/flaesesweat-a-la-olinesmor-diy/

   Reply

Leave a Comment