Mit livs kærlighed

Det er søndag, og tanken var, at jeg ville gøre weekend-status, men det bliver alligevel ikke nu, kan jeg mærke.

Vi har haft en weekend med mad – masser af GOD mad faktisk. Igen. Vi elsker mad. Jeg ville have skrevet om det. Ikke kun om maden, men også om hvad weekenden ellers bød på. Men det kommer ikke til mig, så det må vente. I stedet har jeg lyst til at vise dette billede, som jeg tidligere postede på min Instagram. Jeg kan se på det i timevis uden at blive træt af det. Jeg er hendes mor, ja, men jeg elsker det portræt usigeligt. Det viser mit livs kærlighed så fint.

IMG_7603

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Farmor 3. november 2013 at 22:38

  Fantastisk billed – vi er også to som elsker hende ❤️❤️
  Kan ikke få nok billeder af hende

  Reply
  • Plummum 4. november 2013 at 9:53

   I know 🙂

   Reply

Leave a Comment