Pen Lite Randomness

Jeg bruger en del tid på at lege med mit splinternye Olympus Pen Lite kamera. Jeg skyder løs af diverse motiver, som du også kan se på en fuldkommen random billedspam herunder. Jeg kommer senere med en anmeldelse af kameraet på bloggen, hvor jeg øser ud af mine erfaringer med det. Jeg ved, at der er mange af jer, der også har kig på netop den model.

Anyway, jeg vil lige gøre opmærksom på, at hvis du endnu ikke er på Instagram, så synes jeg du skal skynde dig at oprette en profil. Der kommer til at ske noget vildt der inde om en rum tid. 😉

Du kan jo starte med at følge plummum på Instagram lige her.

Olympus leg

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

5 thoughts on “Pen Lite Randomness

    1. Hmm, det er da også utroligt, at der ikke kommer en app til jer med Windows-telefon. Det er faktisk én af de eneste ting, der afholder mig fra at købe en. Den MÅ være på trapperne. Kan man ikke oprette en profil fra web? Ved godt, at ‘insta’ delen så går lidt fløjten.

  1. Jeg glæder mig til at læse anmeldelsen. Det virker i hvert fald til, at det umiddelbart tager nogle gode billeder – eller er det bare gode motiver? 🙂

    1. 😀 Det tager rigtig fine billeder – ingen tvivl om det. Jeg skal lige vænne mig til et lille kamera igen og også vænne mig tl, at man ser på selve display’et, når man skal tage billederne. Men anmeldelse kommer om et par uger 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.