Pen Lite Randomness

Jeg bruger en del tid på at lege med mit splinternye Olympus Pen Lite kamera. Jeg skyder løs af diverse motiver, som du også kan se på en fuldkommen random billedspam herunder. Jeg kommer senere med en anmeldelse af kameraet på bloggen, hvor jeg øser ud af mine erfaringer med det. Jeg ved, at der er mange af jer, der også har kig på netop den model.

Anyway, jeg vil lige gøre opmærksom på, at hvis du endnu ikke er på Instagram, så synes jeg du skal skynde dig at oprette en profil. Der kommer til at ske noget vildt der inde om en rum tid. 😉

Du kan jo starte med at følge plummum på Instagram lige her.

Olympus leg

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

5 Comments

 • Østfronten 6. november 2013 at 14:48

  Jamenforfandenaltså – hvis nu ens telefon ikke KAN det dér IG-værk. Suk med suk på. (Men altid hyggeligt med billedstorm!)

  Reply
  • Plummum 6. november 2013 at 19:43

   Hmm, det er da også utroligt, at der ikke kommer en app til jer med Windows-telefon. Det er faktisk én af de eneste ting, der afholder mig fra at købe en. Den MÅ være på trapperne. Kan man ikke oprette en profil fra web? Ved godt, at ‘insta’ delen så går lidt fløjten.

   Reply
 • Sisse 6. november 2013 at 15:52

  Jeg glæder mig til at læse anmeldelsen. Det virker i hvert fald til, at det umiddelbart tager nogle gode billeder – eller er det bare gode motiver? 🙂

  Reply
  • Plummum 6. november 2013 at 19:44

   😀 Det tager rigtig fine billeder – ingen tvivl om det. Jeg skal lige vænne mig til et lille kamera igen og også vænne mig tl, at man ser på selve display’et, når man skal tage billederne. Men anmeldelse kommer om et par uger 🙂

   Reply
 • Marina / cand.mor 11. november 2013 at 20:30

  For dælen da for en cliff hanger 🙂
  Vil glæde mig til anmeldelsen for jeg har netop sat tilskud til nyt kamera på ønskesedlen.

  Reply

Leave a Comment