Hverdagsglimt og små øjeblikke

20131113-165723.jpgDet er evigheder siden, at jeg har postet et ‘gennem insta-briller’-indlæg. Jeg havde faktisk droppet den kategori, fordi, I der følger mig på Instagram allerede har set billederne. Men jeg synes nu, at det er ret hyggeligt med sådanne indlæg hos andre bloggere. De giver et fint indblik i de små og mindre polerede hverdagssituationer. Så here goes:

1) Fine detaljer fra Starklints pressedag, hvor jeg spiste en masse slik, drak knaldrød slushice og så på SS14-lækkerier. Her ses lækre detaljer fra showroom’et og sko fra Edith & Ella.

2) Hue og halstørklæde fra den private uldfabrik. Jeg har netop fået at vide, at en hue magen til blot i sort er blevet færdig i dag. Juhuuu.

3) Nye og seje skruelignende ørestikker fra Kobra, som laver ret mange pæne sager. Find ‘skruerne’ her.

4) Mit nye Olympus Pen Lite, som jeg stadig leger med, hver gang jeg kan komme til det. Jeg har lovet en anmeldelse på bloggen, og den kommer. Glæder mig faktisk rigtig meget til at skrive den (sagde gadget-nørden). Pssst… jeg sætter faktisk et kamera magen til på højkant i en giveaway inden længe. Det hele vil foregå på Instagram. Så følg lige med derinde.

5) Familiebesøg i weekenden hvor faster og Blommen havde en hel del kvalitetstid, som de begge nød godt af. Og det gjorde forældrene absolut også 😉

6) Gå glad i bad. Et bad er en af Blommens absolut største favoritbeskæftigelser. Hun kan sidde der, til hun er helt rynket.

7) Vi fik taget familieportrætter i weekenden til Blommens olde. Hun får en kalender HVER eneste jul med en masse familiebilleder, som skal hænge hos hende på plejehjemmet. Sødt, ikke?

8)  Endnu et billede fra Starklints presse-event, hvor jeg er gået ombord i en candyfloss. Hvornår har du sidst spist sådan en?

9) En sløj Blomme, jeg måtte hente fra dagpleje i formmiddags. Her har hun netop fået kakao med flødeskum, som hun som noget af det eneste har villet indtage hele dagen. Lille pus! Hun er i øvrigt iklædt endnu en kreation fra uldfabrikken her.

Vil du se flere hverdagsglimt? Så kan kan du følge mig på Instagram under navnet @plummum.

Følg også Plummum på Facebook og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

  • Pernille 14. november 2013 at 12:54

    Jeg synes, det er en dejlig form for indlæg. Det er hyggeligt og personligt på den gode måde. Jeg følger dig så heller ikke på Instagram i forvejen, men nu får jeg da helt lyst til det 🙂

    Reply
  • Modeshow, Modesjov - byAmiraHelene 22. november 2013 at 14:35

    […] utallige billeder af lækre sager (nedenfor, Signe der i øjeblikket tester et lækkert kamera fra Olympus) var det tid til show med Day Birger et Mikkelsen. Åhh så skønne sager. Alle tilgængelige i […]

    Reply

Leave a Comment