VIND en behandling med Shellac og få lækre negle

KONKURRENCEN ER SLUT!

Jeg har fundet en vinder gennem findenvinder.dk, og det blev deltager nummer 1, der løb med sejren denne gang nemlig Frederikke Brostrup. TILLYKKE Frederikke du kan se frem til lækker forkælelse af neglene hos Cira Nails 🙂

Jeg skriver dig fluks en e-mail. 

De sidste par måneder har jeg fået ordnet mine negle jævnligt med Shellac af dygtige Diana, der står bag Cira Nails. Jeg har aldrig før haft så pæne negle hele tiden, uden selv at skulle foretage mig andet end at sætte mig i stolen foran et styk negledame i 40 minutter hver 14. dag. Genialt, siger jeg – især når man er nogens mor og absolut ikke har tid til at ordne neglene konstant. Nu er jeg afhængig og er overbevist om, at jeg aldrig stopper med Shellac igen 😉

Det koster kun 200 kr. for en behandling hos Diana, hvor du både får filet, ordnet, pillet, lakeret, hærdet, masseret osv. (sorry, jeg kender ikke de rette negletekniske udtryk – I ved, hvad jeg mener, right?). Se eventuelt mere på Cira Nails’ Facebook-side her.

Og NU til noget sjoooovt: Jeg vil gerne forkæle en af jer derude bag skærmene med en omgang Shellac hos Diana, så du kan få smukke negle i lige præcis den farve, du ønsker. Bor du ikke i København, eller af andre årsager ikke har mulighed for at besøge Dianas lille klinik, så kan du også vælge en Vinylux (som vi sender til dig med posten), som er Shellac til hjemmebrug, der holder i op til 8 dage.

Vil du gerne vinde en omgang negle-forkælelse, så skal du blot gøre følgende:

 1. Smide et like efter Cira Nails’ Facebook-side.
 2. Skrive en kommentar til indlægget her.

Nemt, ikke?

Konkurrencen kører i fem dage indtil søndag den 24. nov. Del meget gerne konkurrencen på din Facebook.

Held og lykke 🙂

Jeg har samlet lidt af mine Instagram-billeder herunder, hvor du kan se, hvad Diana kan gøre for de dersens negle.

EDIT: (Diana har rettet lidt i mine udsagn): Hun skriver: Lige en liiiille rettelse på vinylux, der har ikke samme forstærkning som shellac – men med 2 lag vinylux og en vinylux topcoat har du sikret dig den bedste hjemmelak der holder 8 dage… – hvorfor dog leve uden?

foto-59

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

37 thoughts on “VIND en behandling med Shellac og få lækre negle

 1. Jeg har faktisk aldrig prøvet shellac – men kunne rigtig godt tænke mig at få lavet flotte negle til jul.

 2. mmhhh selvforkælelse… Det er længe siden sidst og mine negler TRÆNGER! (ligesom håret og resten af kroppen….. )

 3. Fantastisk indlæg! Og super god beskrivelse af effekten ved shellac – intet føles bedre end at være mor og stadig kunne se sin feminine side i øjnene selvom man måske har gylp på trøjen.. ❤️

  Lige en liiiille rettelse på vinylux , den har ikke samme forstærkning som shellac – men med 2 lag vinylux og en vinylux topcoat har du sikret dig den bedste hjemmelak der holder 8 dage… – hvorfor dog leve uden

 4. Fedt med en god anmeldelse og varm anbefaling – har netop bestilt tid hos Diana senere i dag. Og med de gode oplevelser andre har haft, bliver det helt sikkert ikke sidste gang, jeg skal derover inden jul 🙂

 5. Har længe tænkt på fine negle – har bare aldrig fundet en der kan sit kram. Måske Cira Nails kan, fine anbefalinger hun får fra forskellige :o)
  Bare jeg vinder, så jeg kan få fine negle til julefrokosten og reklamere lidt for Cira Nails <3

 6. Mine forsømte, flossede og farveløse negle trænger til kærlighed…..!!!! De er en stor neglerod efter jeg er blevet mor….suk.

 7. Uff altså – alt for lækker giveaway!
  Facebook-siden er liket:-)
  Og ellers en rigtig hyggelig blog – I like <3

 8. Jeg har længe gerne villet prøve søde Dianas behandling, det være sig siden hun åbnede sin lille biks, og hvilken mulighed kunne dette ikke være for at gøre det en første gang? – jeg liker allerede!:)

 9. Lige siden jeg hørte om, at søde Diana havde åbnet sin egen bils, har jeg villet give en neglebehandling mit første forsøg – og hvilken anledning kunne dette ikke være? Jeg liker allerede! 🙂 🙂

 10. Nu besøger jeg jævnligt Cira Nails, men er altid frisk på en konkurrence og håber da at jeg vinder 🙂

 11. Jeg har været hos Diana et par gange og har også en tid i næste uge. Så jeg håber virkelig jeg er heldig at vinde. For morhænderne trænger til forkælelse 🙂

 12. Det ville være fantastisk at vinde. Jeg har altid haft umulige negle der knækker og flækker. Har prøvet alt og brugt maange penge på dem. Kunne det her være løsningen?

 13. Er helt grøn, mht neglebehandlinger…Det ville være en super måde ,at prøve det på…(måske man går hen og bliver afhængig, smiler) Selvforkælelse kan vi alle have brug for…♥

 14. Hejsa! Jamen jeg vil gerne være med i konkurrencen. Jeg får aldrig gjort meget ud af mine negle og det ville da være skønt at få lavet om på det

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.