Sweat Dress In Action og noget om et nyt koncept på bloggen

Sweat dress in action

Jeg skød lynhurtigt et par billeder af Blommen i den nye kjole i morges. Det er efterhånden u.m.u.l.i.g.t. at få lov at tage billeder af hende. Hun gider simpelthen ikke det kamera p.t. Jeg skal derfor enten være lynhurtig eller fange et tidspunkt, hvor hun pludselig æææælsker linsen og storflirter med kameraet. Sådan et moment var det ikke i morges 🙂 Kjolens pasform er derfor svær at se, men den sidder faktisk rigtig fint, så jeg er meget tilfreds.

Jeg starter i øvrigt et nyt koncept op på bloggen i aften. Jeg har nemlig spurgt en god håndfuld af mine yndlingsbloggere, om de kunne tænke sig at gæsteblogge på plummum. Temaet er noget jeg/vi ikke vidste om dem. Jeg er nemlig nysgerrig og vil gerne vide mere om de bloggere, jeg følger tæt, og som alle står bag blogs, hvor jeg ved, jeg aldrig går forgæves, når jeg klikker ind for at læse sidste nye indlæg.

Jeg håber, I vil tage godt imod mit nye koncept. Jeg kommer ikke til at poste gæsteblogindlæggene med et bestemt interval – bare engang imellem, når jeg føler for det.

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

6 Comments

 • Cecilie 20. november 2013 at 12:02

  Hej
  Hvor ser kjolen dejlig ud og din datter ser da virkelig sød ud selvom hun ikke lige gad linsen 😉
  Glæder mig til at læse dine gæstebloggeres indlæg.

  Mvh Cecilie

  http://blog.fashionmom.dk/

  Reply
  • Plummum 20. november 2013 at 12:11

   Tak, hvor er du sød 🙂 Det er sådan nogle fine indlæg, jeg har fået tilbage, så jeg glæder mig faktisk også rigtig meget til at udgive dem.

   Reply
 • camilla // olinesmor 20. november 2013 at 16:54

  Hold da op den er fin. Den farve skal jeg hurtigst har lavet en til Oline i.

  Reply
  • Plummum 20. november 2013 at 17:08

   Synes også farven er ret lækker 🙂

   Reply
 • Maiken 21. november 2013 at 20:02

  Det bliver spændende at se hvem du har inviteret indenfor. 🙂

  Reply
  • Plummum 22. november 2013 at 9:00

   🙂

   Reply

Leave a Comment