Sweat Dress In Action og noget om et nyt koncept på bloggen

Sweat dress in action

Jeg skød lynhurtigt et par billeder af Blommen i den nye kjole i morges. Det er efterhånden u.m.u.l.i.g.t. at få lov at tage billeder af hende. Hun gider simpelthen ikke det kamera p.t. Jeg skal derfor enten være lynhurtig eller fange et tidspunkt, hvor hun pludselig æææælsker linsen og storflirter med kameraet. Sådan et moment var det ikke i morges 🙂 Kjolens pasform er derfor svær at se, men den sidder faktisk rigtig fint, så jeg er meget tilfreds.

Jeg starter i øvrigt et nyt koncept op på bloggen i aften. Jeg har nemlig spurgt en god håndfuld af mine yndlingsbloggere, om de kunne tænke sig at gæsteblogge på plummum. Temaet er noget jeg/vi ikke vidste om dem. Jeg er nemlig nysgerrig og vil gerne vide mere om de bloggere, jeg følger tæt, og som alle står bag blogs, hvor jeg ved, jeg aldrig går forgæves, når jeg klikker ind for at læse sidste nye indlæg.

Jeg håber, I vil tage godt imod mit nye koncept. Jeg kommer ikke til at poste gæsteblogindlæggene med et bestemt interval – bare engang imellem, når jeg føler for det.

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

6 thoughts on “Sweat Dress In Action og noget om et nyt koncept på bloggen

    1. Tak, hvor er du sød 🙂 Det er sådan nogle fine indlæg, jeg har fået tilbage, så jeg glæder mig faktisk også rigtig meget til at udgive dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.