Glad i låget i Operaen

Min aften i går var en mig-aften uden barn, uden mand – bare mig og en sød veninde. Det er tiltrængt i ny og næ, og som tiden går bliver jeg bedre og bedre til at huske at prioritere mig selv – noget, som jeg på det nærmeste ikke har gjort i Blommens første leveår. Derfor har jeg brugt det sidste halve års tid på at lære, at det er ok også at opfylde egne behov, selvom man er nogens mor. Er du selv god nok til det?

Som du kan se på billedet (som Amira skød), så var jeg glad i låget – ret så happy tilsyneladende 🙂 Vi var draget i Operaen for at se YouHeShe og DAY-modeshow sammen med et hav af andre kvinder og for spise god mad. Måske jeg viser lidt flere billede en af dagene fra aftenen på bloggen.

Bare et fredagspip.

HavingFun

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • Østfronten 22. november 2013 at 19:53

  Ih, hvor lyder det som en hyggelig aften! Jeg troede, I var inde og se Falstaff eller noget andet Verdi-Shakespeare… og så ville jeg være endnu mere misundelig!

  Reply
  • Plummum 23. november 2013 at 13:02

   Det var så hyggeligt. Uhh, ja det ville sandelig også have været interessant. Måske er det noget for os to snart 🙂

   Reply
   • Østfronten 24. november 2013 at 21:24

    JAAAA! Eller ballet? Über-veltrænede mænd i trikot? I like!

    Reply
    • Plummum 24. november 2013 at 21:26

     Ballet er YNDLINGS. ÆÆÆlsker både veltrænede mænd og kvinder, der danser rundt let på tå. Virkelig. Jeg er så game.

     Reply

Leave a Comment