Rawbites, uhmmm!

Den anden dag lavede vi små sunde rawbite-kugler – Blommen og mig – ud fra de ingredienser, vi lige havde i skuffer og skabe. Og selvom vi ikke havde alt, hvad jeg kunne have tænkt mig at komme i, blev de alligevel ret lækre. Hvis du selv vil kaste dig ud i samme projekt, kan du følge denne opskrift:

 • 100 g ristede hasselnødder (jeg plejer at bruge halvt mandler og halvt hasselnødder, men havde ingen mandler denne gang)
 • 50 g tørrede abrikoser
 • 50 g dadler
 • Saften af 1 appelsin
 • 1 tsk kanel
 • Korn af 1 vanillestang
 • Et lille nip havsalt
 • 2 spsk kakao

 

Alle ingredienser blendes nu med stavblenderen til en ensartet masse, hvorefter du kan trille små kugler efter ønsket størrelse. Rul nu kuglerne i fx kakao, kokos eller lidt frysetørrede bær, som jeg har gjort med et par af kuglerne denne gang.

Næste gang vil jeg rulle kuglerne i chokolade og drysse med lakridspulver og lidt guldpulver. Ja, så går det sunde lidt af konceptet, but who cares?

Både Blommen og jeg er fan af de små bidder, men jeg kan fortælle, at de er meget svære at få vasket af sofaen, når nogen på mistænkelig vis har fået mast dem godt og grundigt ned mellem to hynder. Just saying 🙂

Rawbite kugler

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

5 thoughts on “Rawbites, uhmmm!

  1. Ja 🙂 Jeg kan anbefale, at tage halvt mandler og halvt hasselnødder – altså 50 g af hver. Det giver en dejlig smag også 🙂

 1. Uhm, det ser lækkert ud og et rigtig godt bud på en weekend luksus opgrade af de elskede små rosinpakker 🙂

  1. So true! Vores M råber på rosiner dagen lang “rosiiiieeer” og bliver noget hidsig, hvis vi ikke kommer styrtende med en pakke eller en håndfuld. Prøver at afvænne hende med forskellige midler 🙂

   1. Ville bare lige fortælle at kuglerne nu er afprøvet og et stort hit hos hele familien! -Ja, de unge damer ved efterhånden hvad der er godt…(vi kan ikke mere have noget liggende fremme, hvis ikke det skal spises!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.