ShopUSA – vind 1000 kr til lækker shopping

Jeg har efterhånden ret ofte bandet over amerikanske webshops, der ikke sender til danske adresser. Fx Ralph Lauren, der laver det fineste børnetøj, og hvor prisen i USA kun er en brøkdel af, hvad RL koster her hjemme. Jeg er netop blevet gjort bekendt med et koncept, jeg ikke vidste fandtes. Nemlig ShopUSA, der giver dig muligheden for at oprette en amerikansk postadresse, som du kan få sendt de sager til, du køber fra amerikanske webshops.

Når du er færdig med at shoppe fra de butikker, du ønsker, vil ShopUSA fragte det hele til Danmark for dig og stå for alt, der vedrører told, moms og importgebyrer, så du ikke får irriterende overraskelser, som jeg selv har prøvet et par gange, når jeg har bestilt varer fra USA. Du kan tjekke din samlede pris for de bestilte varer her.

Det er nemt at bruge ShopUSA. Det fungerer således:

  • Opret profil på ShopUSAs hjemmeside for at få en amerikansk postadresse
  • Shop de varer i amerikanske webshops, du ønsker og brug din amerikanske adresse som leveringsadresse
  • Registrer dine varekøb på SHOPUSA.dk, så ShopUsa kan tjekke indhold og sende varene til Danmark.
  • Nu bliver pakken sendt til dig. Du kan vælge forsendelse med fly (levering: 5-7 dage) eller skib (levering: 5-6 uger). Du kan tracke forsendelsen hele vejen til DK.

Læs også på ShopUSAs egen hjemmeside, hvordan det fungerer.

Og nu til det sjove. Du har muligheden for at vinde 1000 kr på et gavekort til ShopUSA. som du kan shoppe for på amerikanske hjemmesider OG få sendt det hele til Danmark gratis.

Hvad du skal gøre:

  • Smid et link i kommentarfeltet med, hvad du kunne tænke dig at købe fra USA
  • Tilmeld dig ShopUSA her.

 

Om en uge finder ShopUSA selv en heldig vinder, som jeg annoncerer på bloggen.

Good luck 🙂

Til inspiration har jeg samlet lidt af mine egne (og Blommens) favoritter her fra Ralph Lauren, GAP og Disney Store. Og det er blot lidt af vores favoritter. Du kan også vælge tøj til dig selv eller køkkenudstyr eller, eller, eller… Find inspiration til butikker her.

ShopUSA1

(Indlægget er sponsoreret)

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

33 Comments

Leave a Comment