Få rabat på smukke julenegle hos Cira Nails

Dygtige Diana, der står bag Cira Nails, har igen tryllet på mine negle. Du behøver kun at have fulgt med på bloggen ganske kort tid for at vide, at jeg er blevet stor tilhænger af Shellac, efter jeg er blevet fast kunde hos Cira Nails. Diana evner simpelthen at lave det smukkeste resultat gang på gang, og det holder altid 2-3 uger. Og ærlig talt – jeg får aldrig investeret nok tid i de negle, hvis jeg selv skal stå for det, og derfor er den her løsning perfekt.

Jeg vil gerne forkæle jer lidt sammen med Diana. Hendes priser på 200 kr. for en omgang Shellac er i forvejen virkelig rimelige (jeg har før i tiden givet en ganske anden pris for en behandling), men nu kan du indtil juleaften få 20 % rabat, hvis du blot siger, at du har set denne blogpost hos Plum Mum, når du bestiller tid hos hende. Du kan altså få lækre julenegle for 160 kr. DET er virkelig billigt – af sted med dig. Må lige for god ordens skyld nævne, at hvis du vil have glimmer eller andet lir på neglene også, så koster det 50 kr. oveni.

Du kan booke en tid gennem Dianas Facebook eller direkte på dette nummer: 4222 7744. Cira Nails holder i øvrigt til i Ørestad, og metroen går næsten lige til døren – very easy!

Læs også mit indlæg her om Cira Nails.

Cira Nails Julerabat

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

7 thoughts on “Få rabat på smukke julenegle hos Cira Nails

  1. Ville bare lige sige det har været en fornøjelse at møde så mange af Plummum’s læsere !!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.