Der er mange penge at spare på vintergarderoben netop nu

Vinteren er for alvor kommet til Danmark, og det er blevet tid til varme flyverdragter og lag på lag med uldtøj. Efterårs- og vinterkollektionerne ramte butikkerne for mange måneder siden, og derfor er meget af vintertøjet allerede nu på udsalg til rigtig fine priser. Står du og mangler lidt til garderoben, eller har dit barn tilfældigvis taget et af de berømte voksespring, så behøver du ikke nødvendigvis betale fuld pris for en ny flyverdragt eller støvlerne med uldfor. Jeg har samlet lidt vinterlækkerier som alle er på udsalg allerede nu, og mange af tingene ejer vi selv allerede.

Jeg overvejer selv  de grønne Angulus-boots, som Blommen har i sort. Ja, hun mangler jo ikke ligefrem vinterstøvler, men de er så gode og varme og ikke mindst pæne. JOHA kan man heller ikke få for meget af i skabet efter min mening. Vi har selv den grå lynlåscardi, og den er perfekt til under flyverdragten på de kolde dage.

Står du og mangler noget til vintergarderoben?

Boozt tilbud vinter1. Reima 699kr., 2. Ticket to Heaven, 3. Ticket to Heaven 675 kr., 4. Ticket to Heaven 480 kr.  5. JOHA 112 kr6. Angulus 674 kr. 7. JOHA 186 kr. 8.  Mikk-Line 385 kr.

T2H flyverdragt og Penlite leg3^^^Blommen i Ticket2Heavens baggie suit^^^

(Indeholder affiliate links)

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment