Tyl-tip – tip om tyl :)

Et tip her fra blommeland en sen lørdag aften, hvor jeg muligvis er den eneste i Danmark, der sidder foran computeren (!). Vi har besøg af svigerne fra Jylland hele weekenden, og alle i familien ser netop nu en eller anden håndboldkamp, som absolut ikke kunne interessere mig mindre. Ser I monstro også håndbold?

Som et par af jer måske har opdaget, er jeg svært glad for tyl og prinsesselir, og har startet en mindre samling af selv samme på Blommens vegne. I dag blev en sort tylsag fra Zara Kids føjet til samlingen. Den er str. 3 – 4 år, men passer alligevel perfekt OG koster kun 139 kr. Skirtet findes også i farven burgundy, som vi nok snarest er nødt til at eje. Find tyl-skirtet her.

Psssst… hvis du vil have muligheden for at vinde en lækker plakat fra KLAM, så smut lige forbi Via Maria, der i dag har åbnet vores blog-julekalenders 7. låge. 

Ballerina girl Zara skirt

1259723800_1_1_1

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

3 thoughts on “Tyl-tip – tip om tyl :)

  1. Hvor er den fin, min Karla er også til tyl, men hvilken lille pige er ikke det.. her bliver det dog især brugt som danseskørter, så mon ikke sortimenter skal udviddes med en Zara model 🙂
    Paraplyen er også super sød, sådan en ønsker Karla sig allermest efter hendes eget udsagn 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.