Børnetøj til mor

Den anden dag, da jeg var i Zaras kids-afdeling for at købe dette tylskørt til Blommen faldt jeg tilfældigt over en boucle-agtig grå jakke også. Ikke til Blommen, men til mig. Den er så fin, og kostede ikke mere end 300 kr. Den måtte naturligvis med hjem i en str. 14 år. Det er så det gode ved at være en lille lort på 164 cm. Jeg er vild med at finde fine sager i diverse butikkers børneafdelinger, hvor prisen jo ofte er langt under halv pris sammenlignet med prisen for voksentøjet.

Jeg kan desværre ikke finde jakken på Zaras webshop, men den kan sandsynligvis stadig findes i de fysiske butikker.

Shopper du mon også tøj til dig selv i butikkernes børneafdeling?

Zara kids jacket

^^^Jeg må erkende, at jeg ikke er så ferm til at bruge selvudløseren på mit kamera. Efter adskellige ihærdige forsøg på at få et godt billede gav jeg op, og dette var, hvad det blev til.

psssst… har du set, at Kira har åbnet den 9. låge i vores SMASK lækre blog-julekalender? Du kan vinde et sejt sæt LEGO Duplo. Vi har det selv, og Blommen elsker det. 

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

15 thoughts on “Børnetøj til mor

 1. Da jeg var tynd og petit købte jeg også børnetøj, der kan ind imellem være lidt med pasformen, da det jo ikke er lavet til at have lidt former, men ja det er smart

 2. Smart, men da jeg er 182 cm og har været det siden jeg var omkring 13 år, så kunne jeg ikke engang passe børnetøj da jeg var barn… men holder nu også af at købe voksentøj 😉

  1. Ha ha, nej det ville nok stumpe lidt. Ja, voksentøj er nu også stadig min favorit, når det kommer til shopping:)

 3. Hi hi det lyder som en smart ide:-) hvis jeg kunne passe det kunne jeg sagtens være fristet til at købe børnetøj til mig selv-der findes jo så meget fint! Meeen desværre kan jeg ikke klemme mig ned i en str.14;-)

 4. Det er smart hvis jeg kunne…. Men det kan jeg ikke, og har ikke kunnet passe tøj fra børneafdelingen siden jeg var 12 hverken i højde eller facon!

 5. Så vidt jeg husker mangler du jo faktisk også en boucle jakke. 😉

  Det er fantastisk med sådan nogle scoops. Der er jeg 10 cm for høj til at kunne gøre det i zara. 🙂

  1. hahaha, ja da hvem mangler ikke flere boucle’er? 😉 Børnetøj må så min ‘belønning’ for ikke at være modelhøj 🙂

 6. Hvor er den fin – og du lige så 🙂
  Jeg, om nogen, shopper i børneafdelingen, for når man er 24 år gammel og kun måler 120 cm. i højden, har man ikke ret mange andre muligheder 😉
  Jeg har dog sat mine ben i Zaras børneafdeling før og vi kan hurtigt blive enige om, at det er tøj der er lavet sådan, at man sagtens kan tillade sig at snige sig i det – om man så er en smuk mor på 164 cm eller bare en 24årig pige, som ikke har ret mange andre muligheder 😀

 7. Det er nemlig ret skønt (nogle gange) at være en lille lort på 164 cm. Har faktisk kun shoppet Soft Gallerys pigeting til mig selv, da jeg ikke helt har turdet begive med ud i Zaras ting, men det burde jeg måske gøre…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.