Vinderen af Olympus Pen Lite er…

IMG_7960

Sponsoreret af Olympus

Det er blevet tid til at afsløre vinderen af Olympus Pen Lite E-PL5, som er blevet mit eget foretrukne kamera, efter jeg har lært det rigtig indgående at kende. Jeg bruger stadig mit spejlrefleks også, men det er SÅ nemt at have Pen Lite med mig rundt, så det er for det meste det, der ryger i tasken.

Kriterierne for at deltage i konkurrencen var, at I skulle uploade et julebillede på Instagram, der kunne indeholde hvad som helst, der havde med jul at gøre, men at kreativitet ville blive belønnet. Det var I mange, der gjorde. Konkurrencen fik ikke mindre end 539 fotos – både gamle og nye og nogle mere julede end andre.  Men hvor var der bare mange fine og gode. Jeg vil ønske, at I ALLE kunne få et kamera som ekstra juleave af mig 🙂

Vinderbilledet er både julet og nyt og motivet er skabt direkte til konkurrencen. Tillykke til Kira, som har vundet et spritnyt Olympus Pen Lite med nedenstående billede. Jeg kontakter dig direkte.

Screen Shot 2013-12-14 at 8.16.57 PM

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Pernille Kristensen 14. december 2013 at 21:04

    Stort tillykke søde Kira, hvor er det fortjent du vandt- billedet er smukt og du havde mange gode bud med

    Reply

Leave a Comment