Yndige sager fra Petit Bateau

Vi er igen ved at være helt i bund i nattøjsbeholdningen her hjemme… altså Blommen – ikke barnefader og mig 😉 Det sker altid over night – sådan føles det i hvert fald – at den lille dame pludselig ikke passer hendes nuværende dragter og sæt mere. Derfor skal der føjes nyt til garderoben asap.

Petit Bateau er den absolutte favorit hos mig på den front – det er fint og kvaliteten er i top. Generelt er det nemmest at erhverve sig i alle andre europæiske storbyer end København. Men jeg har fundet ud af, at webshoppen Boozt faktisk har et rigtig fint udvalg fra PB, som du kan se lige her. Alle items på collagen herunder kan også findes derinde.

Har en ustyrlig lyst til at snige et par natkjoler ned i den virtuelle kurv, selvom de todelte   sæt klart er det mest praktiske til en snart 20 måneder gammel Blomme. Men de er nu ret så cute de kjoler. Hvad foretrækker du af nattøj til dit barn? Og hvor fra?

PB Boozt campaign

1. sæt, 2. sæt, 3. sæt, 4. kjole, 5. kjole, 6. kjole

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

(indeholder affiliate-links)


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

8 Comments

 • Andrea 17. december 2013 at 22:41

  Naomi har 2 av de nattkjolene på bildet. Hun er en kjolejente tvers igjennom, og foretrekker å sove i det. Tar jeg heldragt eller todelt sett på henne, vil hun gjerne kle av seg i løpet av natten. Da hun var mindre kom alltid kjolen opp under armene, så måske Blommen er litt lille til kjole? ELSKER Petit Bateu og deres natt tøy – det er det eneste jeg kjøper av slaget, og gjerne de som er doble i stoffet. Den med epleprint er dobbel. Så soft og kan vaskes riktig riktig mye!

  Reply
  • Plummum 18. december 2013 at 9:13

   Åh, så sødt at hun insisterer på at have kjole på 🙂

   Reply
 • Julie 17. december 2013 at 22:55

  Wauw det ser også bare lækkert ud i de lyse farver.
  Her bruger vi mest Holly’s, Wheat og Smallstuff. Synes de holder facon og farve efter mange gange vask. Men vil helt klart lige kigge forbi Boozt

  Reply
  • Plummum 18. december 2013 at 9:13

   Ja, har lyst til at købe det hele! Måske jeg skulle kigge lidt efter Wheat og Holly’s også 🙂

   Reply
 • Line Lykke 17. december 2013 at 22:58

  Herhjemme er det også Petit Bateau som fylder skuffen med nattøjet:) Jeg har både natdragter med fødder – som jeg elsker elsker elsker (især pga den smarte ‘numselukning'(kan man mon kalde den det??;)) og fordi det bare holder!! Nu har jeg også fået købt et par sæt alm nattøj da min lille fis er 14 mdr, men er nu stadig vild med heldragterne:) og så har jeg et enkelt lækkert sæt fra Bonpoint som jeg har fået i gave – det er FANTASTISK!! 🙂 Mine ynglingsbukser til min dreng er fra Bonpoints søstermærke BonTon så er vidst ret tosset med de lækre franske mærker:-)

  Reply
  • Plummum 18. december 2013 at 9:14

   Arhmen altså. Jeg er også totalt til fals for de franske brands, når det gælder børnetøj. Så fint, detaljeret og lækkert!

   Reply
 • Østfronten 18. december 2013 at 14:20

  Heldragter – men uden fødder. Og gerne varme, eftersom ‘nogen’ konsekvent sparker dynen af. Jeg tror også, hun mosler for meget til at todelte sæt er et hit endnu.
  … ps: tænk, at de snart er 20 måneder! Date i januar for at fejre de store, små piger?

  Reply
  • Plummum 18. december 2013 at 14:33

   Det er en deal med en date i januar, søde Stine. Lad os finde på noget hyggeligt, hvor pigerne er rigtig godt beskæftiget, så deres mødre kan snakke lidt voksensnak også 😀 Ja, 20 måneder – det er altså helt vildt!

   Reply

Leave a Comment