Du kan stadig nå det, hvis du skynder dig lidt :)

Ok, jeg er snart i hus med det der gaveræs. Jeg troede ellers, jeg var så langt, som jeg glædeligt skrev om her. Men i skrivende stund mangler jeg stadig fire gaver, som jeg havde glemt jeg skulle købe, og som jeg vil købe lige om lidt for derefter at holde en dejlig, lang juleferie med blommen, barnefader, venner og familie.

Jeg har på et hængende hår også bestilt Blommens julegave fra barnefader og mig, og valget faldt på en løbecykel. TAK til alle jer, der kom med virkelig brugbare input om netop det med hensyn til størrelse, type etc.

Her er den … og selvfølgelig i pink 🙂 Hvis du mangler lidt gaver til ungerne, kan du i øvrigt nå at bestille fra Legebutikken.dk endnu, hvor jeg har bestilt cyklen fra. Hvis du bestiller inden kl. 12 i dag, kan du nemlig stadig nå at få gaverne under træet. Bare et lille tip, hvis du ligesom mig også er alvorligt bagud på den front.

pukylrmlovelypink-p

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

2 thoughts on “Du kan stadig nå det, hvis du skynder dig lidt :)

  1. Den er så fin den cykel! En rigtig god investering 😉 Blommen vil helt sikkert blive pjattet med den <3

    Vi har selv haft den til R. og han har elsket den <3 Han er dog blevet for stor til at bruge den nu, men helt sikkert, at den igen skal findes frem, når Frk.I bliver ready til dig <3

    Du og din lille fam. ønskes en glædelig jul.

    1. Glæder mig så meget til at give den til min lille M. Tror de cykler er fantastiske – både på gåturene uden for, men også til balancetræningen.

      God jul til jer også 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.