DIY Draped Wang-ish Skirt

Jeg har syet en bunke draped skirts i samme stil som mit Alexander Wang skirt, og jeg er absolut ikke færdig med at sy den style endnu. Det tager under en time at sy sådan en fætter her (måske faktisk kun en halv), og det er et fint basis-item at have mange af i skabet. For mig er de uundværlige og bliver brugt til alt fra store chunky knits til sweatshirts som på billedet herunder og alt fra Dr. Martens til klassiske stiletter passer til. Jeg har brugt guiden hos Marie her, men selv lavet de justeringer, der skulle til for at nederdelen er perfekt til mig.

Spørg endelig, hvis jeg skal uddybe noget, hvis du selv vil kaste dig ud i projektet. Draped bordeaux skirt wang-ishFølg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

3 thoughts on “DIY Draped Wang-ish Skirt

    1. Det er de nemlig. Kan slet ikke lade være med at sy en i ny og næ, hvis jeg lige har det rigtige stof i rest. Glædelig jul til dig også 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.