Ikke mere jul for denne gang

Ahhh, et stille øjeblik på sofaen HELT ALENE er hvad jeg nyder lige nu. Blommens sover, det samme gør barnefader, og Blommens farmor og farfar, som vi har på besøg  disse dage er taget på kærestetur et par timer (ja, det kalder de det altså stadig efter 42 år sammen – er det ikke lidt sødt?).

I går bød på endnu en dag i gavernes og julemadens tegn – den sidst af slagsen i denne omgang og jeg fristes til at sige heldigvis, selvom hele ræset var hyggeligt, så længe det varede. I dag har den stået på STORindkøb i Bilka (oh God, oh God, OH GOD!) blandt andet til nytårsaften, hvor vi får besøg af dejlige venner og deres datter, som er præcis ligeså gammel som Blommen. Yay, det bliver så hyggeligt!

Og for at presse citronen til sidste dråbe runder vi lige IKEA-helvede i eftermiddag, når et styk Blomme og barnefader er vågnet igen – og ærlig talt, ikke? Bilka og IKEA på én og samme dag… ja, du ved sådan cirka, hvad jeg vil skrive om den sag. Hvorfor gør du det, Signe? Det er så dumt. 

Men adios – jeg vil lige nyde femten minutter i stilhed, før hjemmet igen er fuld af leben.

foto-62

Sådan så jeg ud INDEN Bilka tidligere i dag – glad og naiv uden vished om, hvad der var i vente.. Eller ok, det var jo slet ikke så slemt 😉

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Trine 29. december 2013 at 20:50

  Aaaarj, vi var også i IKEA i dag. Hvorfor ser vi aldrig hinanden?

  Reply
  • Plummum 3. januar 2014 at 9:41

   Ej, var du? Den i Taastrup eller Gentofte? Vi var i Gentofte 🙂

   Reply

Leave a Comment