Pink & Pearls

Den lille Blomme er blevet svært glad for armbånd af sten og perler, der glimter og glitrer. Det kan jeg ikke stå for – og jeg prøver egentlig heller ikke at styre mig  selv på den front. Moderen er jo også ret glad for den slags, hvis nogen skulle være i tvivl!? 🙂 Derfor er der de sidste par måneder røget det ene armbånd ned i kurven efter det andet på vores små shoppeture.

Men det er gået op for mig, at det er en smule fjollet ikke at lave armbåndende selv (der er i øvrigt virkelig mange penge at spare), og derfor har vi i stedet købt en omgang perler i Søstrene Grenes til vores egen lille armbåndsfabrik. Blommen bliver lykkelig, hver gang vi laver et nyt armbånd og bruger dem flittigt på både håndled og ankler (!).

Armbånd af perler P1010122 P1010119

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment