Nyt år – ny start

Jeg er glad for, at vi har vendt det sidste kalenderblad i 2013. Udover at jeg aldrig har kunnet lide 2013 – altså tallet på et rent æstetisk plan, så har selve året været en smule turbulent for hele familien. Et nyt år, en ny start – lad os se hvad 2014 bringer.

Årets sidste aften blev fejret i gode venners lag, der både gav plads til nytår i børnehøjde med masser af leg og senere voksenfest med dans med farvestrålende parykker, som vores venner havde medbragt i massevis. Jeg tror, at vores naboer synes, at det var ret underholdende, da vi ud på de sene nattetimer af ukendte årsager pludselig rykkede dansen ud på altanen(!?) Jeg håber dog på ikke at blive genkendt for altandansen af nogle i vores lokalområde. Jeg var i hvert fald iført paryk OG store sikkerhedsbriller, hvilket burde camouflere mig ret godt.

Blommen var skrækslagen for fyrværkeriet, der startede med et brag klokken tolv, og holdt derfor barnefader og jeg i soveværelset på skift derefter, men i forhold til sidste år, hvor vi måtte aflyse en hel nytårsaften pga. ja, læs selv her og her, var det et absolut overkommeligt og acceptabelt indhug i vores aften 🙂 Ellers forløb aftenen planmæssigt med et par enkelte ’underholdende indslag’. Blandt andet fik min veninde skudt en champagneprop hårdt i panden på sig selv og blev senere ’tabt’ i en dans, så hun kom lettere til skade med benet – det var så der, vi valgte at stoppe dansen og gå i seng.

Jeg håber, at jeres nytårsaften var ligeså herlig som vores!?

Nytår 201320141

^^^Oppyntningen og nytårsbordet^^^

Ny blog header sh sort 2

^^^Syv retter blev det til^^^

Nytår 201320143

^^^Jeg havde en date hos negledame med to skønne damer den 31. om formiddagen. Nytårsnegle med glimmer en masse, er jo ret så vigtigt(!) Tak for lån af IG-billede, Amira. Billedet i højre hjørne er fra nytårsaften lige inden sengetid kl. cirka 3 (Tak til et styk tumling, der valgte at sove til næsten halv ni den 1. januar)^^^

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Marina 2. januar 2014 at 19:48

    Knapt så vild aften som din, men virkelig, virkelig hyggelig!

    Kan virkelig godt følge dig i, at 2013 ikke er et pænt år. Blev selv gift i år. I ’13, gisp, men jeg har reddet den, har jeg. For tværsummen af datoen 2. februar og årstallet 2013 er begge 4, og så “går det op” og bliver alligevel et pænt tal. Ja, så småautistisk er jeg 🙂

    Reply

Leave a Comment