Kvadratiske hverdagsglimt

foto-63

Det er tid til endnu en omgang skud fra Instagram. Følg mig her, hvis du vil se en god blanding af små kvadratiske glimt fra vores hverdag med alt, hvad den indebærer.

1) Blommen med min hue 2) En smule træt og morgenmad på Atelier September 3) Smukke Christianshavn 4)  Julens tredje hold konfekt med lakridspulver fra Johan Bülow 5) Nogen har tegnet sig i hovedet med mors makeup 6) DIY leo-sæt fra top til tå 7) Endnu en smuk ring fra Zöl til mig lå under juletræet den 24. dec. 8) No makeup morning (nej, nej jeg har ikke influenza – sådan ser jeg ud helt naturel(!) 9) En smuk rose.

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment