Orker ikke flere overskrifter til blogindlæg, der indeholder ‘leo’. Så find selv lige på en passende en af slagsen…

Undskylder den gakkede ‘overskrift’… Det var, hvad opfindsomheden rakte til 😉 Leo har for ofte indgået i overskrifter til mine blogindlæg, fandt jeg ud af, da mit første påfund til en rubrik hertil var “Leo-Blomme in action”. Og nu må det være slut. Ikke mere leo i overskrifter. Ja, det var et lille sidespor at begynde at reflektere over rubrikker til et blogindlæg, der i virkeligheden omhandler noget helt andet. Godt så…

I var en del, der var vilde med billedet herunder (eller vist leo-sættet især), da jeg viste det på Instagram forleden, så jeg tillader mig at mene, at det godt kan tåle en deler på bloggen. I plejer generelt at være ret glade for, at jeg viser mine små diy-kreationer frem (vidner mine trafiktal i hvert fald om(!?)), så her er endnu en.

Jeg har blot syet et par gamacher ud fra Marapytta-metoden til denne sweat, så Blommen kan køre matchy-matchy stilen, som hendes mor er svært glad for. Jeg har i øvrigt syet et leo-sæt til mig selv også a la Baum und Pferdgardens meget hypede sæt fra dette efterår. Det er bare som om, at jeg lige skal have lidt ekstra mod, før jeg begiver mig ud af hjemmet med det på. Indtil nu har jeg brugt  bluse og pants hver for sig. Føler mig meget nattøjsagtig, når jeg har delene på sammen 🙂 Kender du monstro det?

Men hermed en Leo-Blomme in action:

foto-65

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

6 Comments

 • Ida 6. januar 2014 at 20:35

  Det er simpelthen SÅ fint, nu bliver min den næste jo en pige så det kribler virkelig når jeg ser sådan nogle cute blomme-i-leo billeder. 😀

  Reply
  • Plummum 7. januar 2014 at 21:05

   taaaak, søde Ida 🙂 Ihh, det bliver så spænndende.

   Reply
 • Oslofru 7. januar 2014 at 10:27

  Vad duktig du är som kan sy! 🙂

  Reply
  • Plummum 7. januar 2014 at 21:05

   tak 🙂

   Reply
 • Østfronten 7. januar 2014 at 21:01

  Suk, jeg får slet ikke tid til at sy i øjeblikket… Bliver vældigt misundelig!

  Reply
  • Plummum 7. januar 2014 at 21:04

   Heller ikke mig fra i dag, Stine 🙂 Mere om det en anden dag, når vi ses face2face.

   Reply

Leave a Comment