Orker ikke flere overskrifter til blogindlæg, der indeholder ‘leo’. Så find selv lige på en passende en af slagsen…

Undskylder den gakkede ‘overskrift’… Det var, hvad opfindsomheden rakte til 😉 Leo har for ofte indgået i overskrifter til mine blogindlæg, fandt jeg ud af, da mit første påfund til en rubrik hertil var “Leo-Blomme in action”. Og nu må det være slut. Ikke mere leo i overskrifter. Ja, det var et lille sidespor at begynde at reflektere over rubrikker til et blogindlæg, der i virkeligheden omhandler noget helt andet. Godt så…

I var en del, der var vilde med billedet herunder (eller vist leo-sættet især), da jeg viste det på Instagram forleden, så jeg tillader mig at mene, at det godt kan tåle en deler på bloggen. I plejer generelt at være ret glade for, at jeg viser mine små diy-kreationer frem (vidner mine trafiktal i hvert fald om(!?)), så her er endnu en.

Jeg har blot syet et par gamacher ud fra Marapytta-metoden til denne sweat, så Blommen kan køre matchy-matchy stilen, som hendes mor er svært glad for. Jeg har i øvrigt syet et leo-sæt til mig selv også a la Baum und Pferdgardens meget hypede sæt fra dette efterår. Det er bare som om, at jeg lige skal have lidt ekstra mod, før jeg begiver mig ud af hjemmet med det på. Indtil nu har jeg brugt  bluse og pants hver for sig. Føler mig meget nattøjsagtig, når jeg har delene på sammen 🙂 Kender du monstro det?

Men hermed en Leo-Blomme in action:

foto-65

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

6 thoughts on “Orker ikke flere overskrifter til blogindlæg, der indeholder ‘leo’. Så find selv lige på en passende en af slagsen…

  1. Det er simpelthen SÅ fint, nu bliver min den næste jo en pige så det kribler virkelig når jeg ser sådan nogle cute blomme-i-leo billeder. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.