Vinterstøvler for en slik

Står du også i den eminent irriterende situation, at dit barn pludselig er vokset ud af de mange par vinterstøvler, som du ellers havde købt i netop den tro, at de ville passe en hel vintersæson? Det er just sket for os. Igen. Det gode ved, at det sker nu er, at der er massivt udsalg overalt, og derfor kan det faktisk lade sig gøre at finde støvler til virkelig gode priser.

Selv har jeg bestilt endnu et par fra byKier til samlingen. I guld naturligvis – nemlig disse. ByKier har netop startet udsalg med op til 50 % rabat på de enkelte styles, som sætter de i forvejen lave priser helt i bund. Se selv her.

Blot et lill tip, som jeg tænker at flere af jer kan bruge!?

kier

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment