Turnaround

Jeg har ikke fyldt hverken særlig dybt eller meningsfuldt indhold på bloggen den sidste periode. Og her er tilmed ret stille. Det skyldes flere aspekter – fx fjernede juleferiens konstante strøm af gæster mit fokus på de digitale platforme fuldkommen (hvilket vist er ret sundt for en stund. Mon ikke?!)

Men mest af alt skyldes det, at jeg har samlet energi og gjort klar. Gjort klar til det nye kapitel i mit liv, der startede for nogle dage siden med jobstart et helt nyt sted og i en helt ny position. Så bliver der lidt mindre aktivitet herinde det næste stykke tid, så ved du hvorfor. Jeg forsvinder ikke, men den konstante flow af indlæg bliver sandsynligvis nedsat en del over en periode. Men bliv lige hængende, ikke? 🙂

foto 4-3
Morgenmad på Atelier September mellem jul og nytår

Følg Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

5 thoughts on “Turnaround

  1. Fantastisk billede -I har jo nærmest identisk ansigtsudtryk dig og blommen! Og tillykke med det nye job -håber det er spændende 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.